Perjantaina päästiin varalta Jessican koulutukseen. Ryntäsin kesken työpäivän takaisin Lahteen koiraa hakemaan ja siinä oli mukavasti aikaa suhatessa edestakaisin motaria miettiä mitä koulutuksessa tehtäisiin. Päällimmäisenä mielessä  oli kuitenkin se kuinka vähän ollaan menty viime kerrasta eteenpäin. Ja mitä lähemmäs Sipoota pääsin sitä enemmän mietin mitä hyvää ostaisin illaksi.

Aloitettiin lelusta luopumis harkalla, joka oli alkuun vaikea, mutta hienosti siitä selvittiin. Neuvoksi saatiin, että muista palkata ensin itseenpäin ja vasta sitten vapautus lelulle.

Seuraavaksi jääviä leikistä. Maahan menoon ja istumiseen vinkiksi se, että palkka ei tule heti ja sen ei aina tarvitse lentää. Seisomista työstettiin enemmän. Stopit minun tyylillä tehtynä löysiä ja rauhattomia. Jessican tekeminä täpäköitä. Onneksi koko treeni on videolla, joten pääsen tekniikkaa katsomaan uudestaan ja uudestaan kunnes se on selkäytimessä.

Seuraava ongelma - Seuruu. Tätä tehtiin namilla ja yllätys yllätys se tuntui tosi hyvältä ja videolta katsottuna näyttikin siltä. Hieno Troy! Tähän vinkkinä, ettei namin tarvitse aina lentää ja pysähdyksen voi palkata ja jatkaa seuraamista. Mulla voisi olla reippaampi vauhti ja aina ei tarvitse aloittaa perusasennosta. Takapään käyttöä tehtiin myös ympyrä seuraamisella. Ja jokunen lelusta luopumis harjoitus tehtiin seuraamisen yhteydessä. Nyt luopuminen onnistui jo oikein hyvin.

Tämän jälkeen korjailtiin tahmeita sivulle tuloja luoksetulon yhteydessä. Ohjeeksi pidempi matka ja pienempi käsiliike avuksi. Jessican tekemänä näyttivät tosi hienoilta eli Troy kyllä osaa ja pystyy kunhan itse ensin opin.

Olipa mahdottoman mukava viikonlopun aloitus. Taas saatiin paljon eväitä jatkoon ja  ehkäpä ne treenikaverit eivät joutuneet kokemaan myötähäpeää ainakaan tällä kertaa. Minulta jäi ainakin lohturuoka ostamatta :)