Sunnuntaina ajeltiin Orimattilan maneesiin. Tarkoituksena tehdä AVO - luokka kisanomaisesti. Tässä voisi nimenomaan sanoa, että painotus sanalla tarkoituksena. Ei ollut todellakaan meidän parasta osaamista. Omassa asenteessa oli myös paljon parannettavaan, jotenkin ihan liian takkiauki lähdin liikkeitä suorittamaan ja se kyllä näkyi. Alun hölmöilyjen jälkeen yritin vielä skarpata, mutta en vaan enään saannut palettia kasaan. Jos nyt jotain positiivista haluaa löytää, niin paikalla makuu onnistui hyvin. Alla tarkkaavaisen raadin nolot kommenti - jotka tulivat kyllä aivan ansaitusti.

Seuraaminen: Väljä käännös oikealle. Juoksussa jäi seisomaan. Vasen käsi jäykkä. Erinomainen vasemmalle käännös.

Maahanmeno: SUORA maahan .  Haisteli. Ei nouse istu-käskyllä. 

Luoksetulo: Ennakoi, hidasteli. Vino pa.

Seisominen: Vino seis.

Nouto: Hidas nouto. Vino pa.

Kaukot: Katsoo liikkuria. Jämähti istumisessa.

Seuruut ok, ohjaaja on näissä jämäkämpi. Pitäisi laittaa koira kuriin, vaatia enemmän!! Ei saa mennä koiran mukaan! AUKTORITEETTI PUUTTUU NYT - Totta joka sana. Kyllä tais  tällä kertaa mennä aika paljon ohjaajan piikkiin. Hihittelevä ja päätä pyörittelevä ohjaustyyli ei tosiaan ole se kaikkein paras ja näyttävin . En vaan saannut enään kasattua itseäni, kun niin moni asia meni pieleen.

Treenien jälkeen treenailimme vielä kaikki hallissa samaan aikaan omiamme. Nyt oli oma asenne kunnossa ja nämä häiriö treenit meni tosi hyvin. Seuraaminen oli paljon parempaa kuin kisanomaisessa, myös kaukkarit onnistuivat ok. Tein myös useita pitkällä matkalla otettuja luoksetuloja, jotka oikein hyviä.