Kylmää on ollut, joten aikalailla on tullut treenailtua vain sisätiloissa.

Viime lauantaina treenailtiin Marin kanssa renksun hallilla. Ennen treeniä saatiin tehdä lumitöitä varmaan tunti, ennenkuin autot oli saatu parkkiin tienposkeen ja jonkinlainen kinttupolku aikaiseksi portilta hallin ovelle. Kyllä kannatti ahertaa tuon lumen kanssa, sillä treenit olivat oikein mukavat. Erityisesti mieleen on jäännyt Alvinilla kaukkareiden onnistuminen häiriössä ja oikein mukavan tuntuinen seuraaminen. Emppulille vaan pieni nopea treeni ja paljon lihapullia. Nykyään se yrittää koko ajan aivan kauheasti ja tulee tehneeksi pyydettyjen liikkeiden lisäksi pari omaakin versiota, mutta ei sitä ainakaan yrittämisen puutteesta voi syyttää. Höntti koira!

Toissa sunnuntaina treenattiin renksussa ringin vuorolla. Tästä treenistä ei ole jäännyt muuta mieleen kuin, että mikään ei onnistunut. Kai se vain on niin, että surullisena ei vaan pitäisi treenata.

Toissa lauantaina treenattiin renksussa Tiinan johdolla. Ennen collieiden vuoroa hallilla oli Mia Skogsterin vetämä koulutus. Kolutuksen loputtua aloitettiin Alvisen treenit, meidän yllätykseksemme Mia S tuli myös treenaamaan halliin nuoren upean malin kanssa.  Olin niin ylpeä Alvinista, kun se ei pahemmin häiriötä tuosta upeasta uroksesta ottanut. Ei vaikka väliin olimme aika lähellä toisiamme, sillä halli on aikas pieni. Empun kanssa sama ei olisi onnistunut.