Tänään treenattiin renksussa Reijan, Lauran ja Elinan kanssa. En olisi millään jaksanut lähteä, mutta kyllä kannatti. Parhaat paikallolot aikoihin! Aloitettiin paikalla istumisella. Vähän äänteli alkuun, jolloin karjaisin piilosta EI.  Tämä auttoi ja Alvinen pysyi koko loppu treenin aivan hiiren hiljaa. Seuraavaksi tehtiin pari pitkää paikalla makuuta 3,5 ja 5 min. Hienosti, nyt oli oikein hyvässä vireessä. Rupeiskohan tuo kohta aukeamaan! Aivan mahtava tunne, kun tuon levottumuuden kanssa on tullut viime aikoina taisteltua. Kotona on tehty i-s vaihtoa, jossa siinäkin tuli tänään sellainen tunne, että eteenpäin on menty.

Eilen treenattiin collieiden vuorolla renksussa. Paikalla makuuta yksin ja ryhmässä. Äänteli ja oli levoton. Merkin kiertoa ja ekaa kertaa osassa kierroista pysäytin. Nämä hyvin, täytyy vaan kiinnittää rintamasuuntaan huomiota. Ohjatun suunnista vasenta, joka hienosti :) Hyppyä osissa, seuraamisen liikkeelle lähtöjä ja noutoa. Kiva treeni vaikka aika pitään treenattiinkin. Edi pääsi myös hommiin. Voi, että se tykkää tokoilla ja aina väliin ajattelen sen kanssa kisaamistakin. Tahtoa vaan on niin paljon enemmän kuin taitoa ja tarkkuutta, joten haaveeksi taitaa jäädä.

Maanataina treenattiin hollolassa ringin kanssa. Häiriötreeniä, joka meni aivan superisti. Sitä on nyt tehty sen verran, että enään Alvin ei halpaan mene :) Suoraa luoksetuloa sekä luoksetuloa osissa. Ohjatun suunnista oikeata ja loppuun ruutua. Mukava nopea treeni.