Tällä kertaa kentälle rakennettiin kaksi tehtäväpistettä ja vilskettä riitti. Koirat myös odottivat omaa vuoroaan kentän reunassa. Olipa taas mukava ilta.

1. tehtävässä harjoiteltiin esteen kiertoa. Ihan niin mallikkaasti se ei sujunut kuin tuolin kertäminen. Vasemmalta kiertäminen oli Alvinille paljon paljon helpompaa kuin oikealta kiertäminen. Oikean kanssa tehtiin ihan kunnolla hommia ennenkuin Alvinen tajusi jutun. Ensin se vaan kiersi selkäni takaa hypylle. Pete toi jopa pari siivekettä avuksi, mutta ei auttanut Alvin vaan kiersi siivekkeet ja hyppäsi silti. En edes oikein muista millä se ensimmäinen onnistunut suoritus saatiin, mutta sen jälkeen Alvinen kiltisti kiersi myös oikean kautta. Vaikeeta mutta hauskaa! Loppuun vielä hyppy, hyppy, putki yhdistelmä, joka meni oikein hyvin.

2. tehtävässä harjoiteltiin putken pimeitä kulmia - vai miten se termi meni? Aloitettiin vauhtiputkella niin, että jätin Alvinin seisomaan vähän matkan päähän putkesta ja kävin itse taputtamassa putken suuta, palasin koiran luo ja käskin sen putkeen. Palkaksi Oili heitti Alvinille lelun sen tullessa putkesta ulos. Vähitellen sisäänmeno kulmaa vaikeutettiin, lopuksi se oli jo 90 asetetta, mutta kivasti Alvin sen kuitenkin bongasi - tähän varmaan auttoi se, että kävin taputtamassa putken suuta jokakerta. Kehujen kanssa piti olla tarkkana, olin auttamatta myöhässä. Kehua piti nimenomaan silloin kun koira meni putkeen. 

3. tehtävässä harjoiteltiin takaaleikkausta. Etukäteen jännitin kuinka tämä mahtaisi sujua, mutta ihan hyvin meni. Pete houkutteli Alvinia lelun kanssa toisen esteen takana ja suoraanhan se sinne paineli, vähän jopa tuntui siltä, ettei se edes huomannut minun leikkauksiani

4. tehtävässä oli hyppy, kaareva putki, hyppy yhdistelmä. Kävin taas taputtamassa putken suuta ennen lähetystä. Tosi kiva harjoitus. Oikeastaan olin yllättynyt kuinka kivasti tämä meni ja ainakin itsestä tuntui, että Alvisella oli ihan hyvä vauhti tässä rastissa.