Paikalla Kati ja Ville sekä Mari.

Edi

Seuraaminen:
Liikkeelle lähtöjä ja seuraamista seinän vieressä. Yllättävän hyvä tuo seinän vieressä seuraaminen.

Idari: Keskityttiin taas kulmissa työskentelyyn. Vähän hyppää kulmassa ja jos en tajua jättää koiralle tarpeeksi tilaa, niin Edi painelee surutta tötsiä päin, niin että eivät vain kaadu vaan siirtyvät ihan kunnolla paikaltaan. Tämän pitäisi olla suht helposti korjattavissa, kunhan vaan muistan itse jättä sitä tilaa. Tuo hypähtäminen taitaakin olla sitten vaikeapi juttu. Loppuun koitin vielä tehdä liikkeenä, mutta istuminen ei ottanut tänään onnistuakseen. Tätä kohtaa sitten tahkotiin vähän aikaa, Edin jäädessä seisomaan istumisen sijasta. Parin onnistuneen istumisen jälkeen, en tehnyt enään liikettä loppuun.

Kosketusalusta: Tämä osoittautui vaikeaksi. Edi ei ollut näkevinäänkään markkeria vaan tuijotti vain minua ja minä vastaavasti tuijoitin vain markkeria, Edin vaatimuksista huolimatta. Tätä jatkui useita minuutteja, kunnes Edi tajusi mitä halusin sen tekevän ja meni nenänpäällään hipaisemaan alustaa. Tästä bileet pystyyn, taisi vaan olla aika huonot bileet, sillä sama alkuasetelma toistui. Onneksi seuraavaan yritykseen ei kulunut enään yhtäpitkää aikaa kuin ensimmäiseen. Tämän jälkeen sainkin Edin menemään aina palkan jälkeen alustalle, mutta vauhti ei kyllä päätä huimannut.

Kaukkarit: Keskityttiin taas m-i siirtymisiin läheltä tehtynä. Tosi hyvin sujuivat!

Tunnari: Mari vei tunnarit. 5 + oma rivissä. Edi meni maltilla kapuloille ja haisteli ne kaikki läpi niihin koskematta ja toi oman. Mahtavaa, tää oli aivan kymppin suoritus. Hyvä, hyvä Emppuli!

Hyppynouto: Vieraalla puukapulalla. Vähän äänteli, muuten hyvä.

Aika vierähti taas niin nopeasti, että huomasimme Katin kanssa 15 minuuttia ennen vuoron loppua, että nuoriso on vielä treenaamaatta. Päädyimme tekemään ryhmäliikkeitä.

Alvin

Luoksepäästävyys:
Alvinin mielestä Mari oli niin ihana, että syliin oli päästävä keinolla millä hyvänsä. Ei siinä auttaneet pienet huomautukset tai kaulapannasta kiinnipitämiset. Pienimmästäkin katsekontaktista Alvin loikkasi Marin syliin. Helpotettiin. Lähestyessään Mari katsoi koko ajan minua silmiin ja näin saatiin homma onnistumaan. Näin Alvin kesti jopa reippaan kättelyn ja päivää sanomisen. Näitä useampi toisto.

Paikalla makaaminen: Ville käskytti. Meni hyvin käskystä maahan ja pysyi levollisena koko 2 minuuttia, tosin kävin pari kertaa palkkaamassa. Hyvä Alvin!

Paikalla istuminen: Ville käskytti. Aika 1 minuutti. Tämä meni oikeastaan vielä paremmin kuin makaaminen. Pysyi hyvin, vaikka en käynnyt palkkaamassa välillä. Mahtava pikku orava!

Aikaa oli jäljellä vielä pari minuuttia ja päätimme kokeilla kuinka paljon pojat ottavat häiriötä toisistaan seurauttaessamma niitä rivissä. Upeeta, kummatkaan eivät huomioineet toisiaan millään tavalla. Tästä rohkaistuneena teimme vielä kohtaamisharjoituksen, missä toinen lähti liikkeelle hallin toisesta päästä ja toinen toisesta. Sama juttu, ei minkäänlaista reaktiota. Olipas tehokas ja nopea treeni Alvinille.