Eilen treenattiin Soltin kentällä. Vettä tihutti koko ajan ja itse kenttä oli aikamoista lillua. Ohjelmassa suoraa luoksetuloa ja maahanmenoa. Maahanmenot on edelleenkin aivan surkeita, näihin on saatava parannusta ja paljon. Taitaa olla sama juttu kun sen stopin kanssa,  jotka nekään ei ensin meinannut onnistua sitten millään. Ruutua niin, että Tiina kävi taputtamassa markkeria. Näitä otettiin paristakin eri suunnasta. Liikkeestä istuminen ok. Kaukkareita läheltä, epäonnistuvat jos sarja alkaa istumisella, joten s-m on treenattava kotona niin, että varmasti menee taaksepäin maahan. Loppuun vielä tunnari. Ekalla epäonnistui. Pidin kapulaa kädessäni selkeästi aivan liian pitkään, joten haju levisi jo edelliseen kapulaan. Toistettiin ja tällä kertaa pidin kapulaa vain sen 5 s kädessä. Nyt onnistui tosi hyvin :)

Maanataina HOT:n treenit. Paikallaoloja. Kaikkien ollessa samaan aikaan kentällä. Ruutuun lähetystä, hyppynoutoa, metallia, liikkeestä istuminen, ruudussa makaamista ja sieltä kutsumista. Temppuina seläntakaa käskytystä ja taaksepäin seuraamista liikkeestä :)

Sunnuntaina treenattiin ensin noutoa ja metallia koulutusohjaajien kurssilla. Kurssin tauolla treenasin kaukoja ja vauhdista maahanmenoa sekä seuraamista. Kurssin jälkeen treffattiin Ninan kanssa Tiina Hollolassa ja treenattiin vielä vähän lisää :) Paikallaoloja, hyppynoutoa ja ruutuun lähettämistä.

Perjantaina HOT:n treenit. Ruutuun lähettämistä, liikkeestä istumista, metallin nostoa, kaukoja (jotka ei onnistuneet enään edes läheltä) ja loppuun tunnari.

Tämän pidemmälle ei enään muisti toimi. Treenattu ollaan, mutta voittajaan on vielä matkaa ja paljon. Onneksi tunnari on alkanut toimia :) Viime viikkoina ollaan myös treenattu useamman kerran viikossa jälkeä, tosin ollaan tehty oikeastaan vain keppi treeniä ja ihan lyhyitä jäljen pätkiä.