Eilen vuorossa olivat kisanomaiset treenit. Tehtiin Alvinin kanssa AVO luokan liikkeet.

Seuraaminen omasta mielestä todella kivan tuntuista aina viimeiseen täyskäännökseen. Yritin koko illan pohtia, mahdoinko itse tehdä täyskäännöksen vahingossa toisin päin. Olin niin älyttömän tyytyväinen tähän seuraamisen ja kun kuulin täyskäännös ja liike seis käskyn aloin jo mielessäni hurraamaan...

Liikkeestä maahanmeno muuten kai ihan ok, mutta aika vinoon Alvin oli taas jäännyt. Täytyy varmaan palata ihan alkuopetukseen, jotta saadaan tuo asento suoraksi.

Luoksetulo hyvällä vauhdilla. Stoppasin tarkoituksella aika lähelle itseäni. Hyvin pysähtyi, pysyi seisomassa ja tuli kivasti sivulle. Tämän jäkeen tuli pieni jumi. En ole ihan varma johtuiko se siitä, että Alvinin mielestä tästä olisi pitänyt jo saada nami vai siitä, että yleensä tätä liikettä ollaan treenattu ainakin 10 -20 kertaa peräkkäin. Mun veikkaus on, että jälkimmäisestä sillä Alvin jäi kuin nakutettu istumaan (näinhän ollaan tehty jo pari viikkoa miltein joka treeneissä), vaikka meidän olisi pitänyt tehdä liikkeestä seisominen.

Liikkeestä seisominen ok, kunhan ensin päästiin liikkeelle.

Noudossa karkasi kapulan perään. Tulomatkalla jäi ihmettelemään yleisöä, joten sivulle tuloon annoin ylimääräisen käskyn. Ei kun treeniä lisää ja varsinkin tuota liikkeen alkua.

Kaukkarit ja hyppy aivan superit :) Itselle jäi ainakin sellainen tunne, että eteenpäin ollaan taas menty.

Tokottelujen jälkeen Edi pääsi Katin kanssa aksaamaan ja nyt onnistui jopa kepit huonommalta puolelta. Ainoastan putkeen meno ei meinannut onnistua, mutta Edin kanssa ei ole taidettu koskaan edes harjoitella pimeitä kulmia.

 1251282408_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Edin jäkeen myös Alvin pääsi rallattelemaan Katin kanssa. Ajateltiin "salaa" harjoitella ennen perjantaita. Aivan mahtava vauhtisuora (4 hyppyä), jonka päässä putki. Alvinen paineli täysillä ja saatuaan narupallon palkaksi se nuppunen kävi vielä itekseen suorittamassa saman radan uudelleen roikuttaen koko ajan narupalloa mukanaan. Ei voitu Katin kanssa muuta kuin nauraa, niin hauskalta se näytti.