Ekaa kertaa kokeliltiin AVO-luokkaa kisanomaisena Hymy

Paikallaolon alussa tahkoamista, Markon käskyttäessä en saannut Alvinia ensimmäisellä käskyllä maahan tai se meni maahan melkein selkäni taakse. Itse paikalla olo taas oli aivan mahtava, vaikka olinkin piilossa. Aika ei tosin ollut kolmea minuuttia.

Seuraaminen:

- ensimmäinen perusasento jäi tekemättä, yhdessä vasemmalle käännöksessä irtosi aikalailla ja ihan ei ollut niin hyvän tuntuista kuin normaalisti.

Liikkeestä maahanmeno:

ok

Luoksetulo:

- jäi ja odotti käskyä hyvin. Yritin pysäyttää Alvinin n. 5 m päähän itsestäni. Käytin kaikkia mahdollisia apuja kroppaa, käsiä ja ääntä. Yllätys yllätys Alvin pysähtyi napakasti istumaan ja mikä parasta vain istua toljotti paikallaan kunnes kutsuin sen sivulle. Sivulle tulon tuli myös laukalla Hymy Olin tähän aivan älyttömän tyytyväinen, sillä noi pysädykset ei oo meille helppoja ja tää oli ihan eka kerta koskaan kun sitä on liikkeenä yritetty.

Liikkeestä seisominen:  

- ok

Nouto:

- pidin Alvinia vielä lähdössä pannasta kiinni, ettei pääse karkaamaan kapulan perään. Annoin myös vahingossa odota käskyn vasta valmis vastauksen jälkeen. Alvinilla hyvä vauhti kumpaankin suunta sekä itse kapulan pito oli ihan hyvä, ei pureskelua. Luovutus asento oli aivan vino, mutta ei hätää. Olen oikeasti tyytyväinen, että edes toi sivulle ilman ylimääräistä käskyä. Sivulletuloa kapulan kanssa on treenattu edellisellä viikolla kotona ja vasta perjantaina sain sen toimimaan myös ulkona.

Kaukot:

- matka ei ollut täyspitkä, vaan ehkä n. 4 metriä. Itse siirtymät oli aivan superit!!! Peppu pysyi liimattuna maassa, siirtymiset oli reippaat, eivätkä yhtään vajaat. Aivan mahtavat, oli illalla kotonakin näistä vielä niin hyvä mieli Hymy

Hyppy:

- meinasi karata hypylle ennen perusasentoon tuloa. Huomautin tästä aika napakasti, joten vähän jäskätti näinkö hyppää ollenkaan ekalla käskyllä. Hyppäs, mutta istumisen sijaan meni maahan. Takasin hyppy ok.

Olipa kivaa, kisoihin on vielä jokunen viikko aikaa harjoitella (5). Ainakin nyt tuntui, että ollaan ihan kivasti aikataulussa. Kentällä oli samaan aikaan Flu tekemässä pk- paikallaoloa. Vähän Alvin sitä välillä tuijotteli, mutta ei ollut ollenkaan sen oloinen, että olisi lähtenyt katsomaan.

Tämän viikon treenisuunnitelma sitten onkin vahvistaa tuota seisomista kotona. Seuraamisen perusasennot ja käännökset. Jatketaan myös noudon ja kaukkareiden harjoittelua.