Eilen tarkoituksena oli vain tehdä Alvinille paikallaolo vähän vieraammassa paikassa sekä kokeilla pari kertaa vauvojen A-estettä. Törmäsin sattumalta Reijaan ja pitihän sitä sitten ottaa ihan kokonainen treeni...

Aloitin 2 min ja 20 s paikallaololla, vähän oli levoton katseli ympäilleen ja välillä pihisi. Kahden minuutin jälkeen kuitenkin rauhoittui. Nyt jopa muistin palkata suorituksen vaisusti.

Jatkettiin täyskäännöksillä, näissä ei enään mitään ihmeellistä. Pari nami-pysähdystä ok. Kokeiltiin käskytettynä kaukkarit, matka taisi olla vähän liian pitkä. Annoin myös ekaa kertaa odota käskyn, jättäessäni koiran. Normaalisti käytän tätä luoksetulossa, joten en tiedä sekoittiko se vai mikä, mutta selkeesti sekoitti kaukkarit tuoksetuloon. Helpotettuna pari hyvää istumaan nousua, joista palkka.

Sitten siirryttiinkin vauvojen A-esteelle. Alvin suoritti sitä ekaa kertaa irti, kertaakaan ei kieltäytynyt tai edes epäröinnyt ylittää estettä. Hieno pikku Alvin!

Loppuun vielä eteenmeno. Reija vei Alvinin vetolelun n. 30 - 40 m päähän. Taisi matka olla liian pitkä, kun ensimmäisellä läheyksessä reppanalla ei ollut mitään tietoa mitä sen pitäisi tehdä. Reija näytti Alvinille uudelleen lelua ja tällä kertaa se hokas mitä pitää tehdä ja lähti tuhatta ja sataa lelulle. Otettiin vielä uudemman kerran ja yhtä hyvällä vauhdilla se taas säntäsi lelulle. Hieno pieni koira!