Perjantaina kisanomainen Korkeavireellä. Liikkurina Laura. Aloitettiin paikallaoloilla. 

Tunnari: Tosi hyvä! Vähän tosin pelotti, että nappasiko vaan tuurilla oman.

Luoksetulo: Huono stoppi ja vielä kaksoiskäsky. Maahan vähän paremmin, mutta kaiken kaikkiaan ei hyvä!

Kaukot: Otin liian pitkän matkan ja homma sekosi aivan täysin :(

Ohjattu (vasen): Plääh.... oikaisi taas suoraan kapuloille. Jouduin viemään merkille, josta lähetys kapuloille. Meni kuitenkin oikealle kapulalle. Tosin vasen on Alvinille helpompi, joten jos olisi pitänyt hakea oikea, olis se siltikin saattanut mennä vasemmalle. Ohjatun kanssa tullaan kyllä työskentelemään vielä pitkään ja hartaasti....

Kisanomaisen jälkeen treenattiin vielä kaikki koirat kentällä ja meno oli aikas kaoottista - mutta hyvällä tavalla :) Nyt liikkeet onnistui paremmin. Tehtiin merkkiä, luoksetuloa, seuraamista ja ruutua.

 

Sunnuntaina treenattiin myös Korkeavireellä Marian liikkuroidessa.

Tunnari: Taas sellainen pikanappaus. Seuraavalla kerralla täytyy laittaa enemmän kapuloita ja oma vaikka toiseen päähän, että nään meneekö nää oikeesti ihan vaan tuurilla. 

Merkkiä: Ohjatun kapuloita häiriönä. Ekalla yritti kapuloille. Pallo pakka näyttää toimivan hyvin tuon merkin kanssa.

Ruutua: Ekasta merkistä pallo palkka. Muuten hyvin ja hyvällä vauhdilla. Vähän joudun vielä auttamaan lähdössä.

Kaukoja: i-s ja m-s kasvattaen matkaa vähitellen. Matkan kasvaessa tulee vähän eteen. Täytyy varmaan siirtyä pitkällä matkalla takapalkkaan. Itselle jäi sellainen tunne, että vaikka yritän aina heittää palkan Alvinin yli, niin se pitkällä matkalla tulee vastaan. Tuntuu ihan siltä kun se ei luottaisi, että jaksan heittää  palkan sen taakse. Rontti!

Luoksetulon stoppeja: Kierron kautta. Hyvin vauhdilla juoksi kiertoja ja suhinalla vielä nopeutti tempoa, mutta stopit oli löysiä. Siirryin heittämään makupalaa ja stoppaamaan pallolla. Nyt pysähdykset parempia ja kuunteli vaikka vaihtelin loppuasentoa. Alvin pystyy kyllä paljon parempaankin! Nähty on ulkona lumipalloa heittäessä :)

Loppuun vielä paikallaolot, jotka ok.