Perjantaina taas aksattiin ja voi että oli taas mukavaa.

1 ja 2. tehtävä. Kepit joiden jälkeen este. Hyvin oli muistissa pysynyt vaikkei viime kerralla keppejä ollutkaan. Ekalla kerralla Alvinen oli suht vauhdikas, mutta toisella kerralla aikas pliisu. Pete totesi, että Alvin on niin varma siitä että se saa palkan tehtävän lopussa, eikä oikein jaksa yrittää. 

3. tehtävä oli pieni radan pätkä missä oli 3 estettä ja putki. Huippua nyt Alvinen pani parastaan ja sai kehuja hyvästä vauhdista ja vireestä. Harjoiteltiin samalla kiertoa, välistävetoa ja valssia. Aivan mahtavaa, kyllä tuli taas hyvä mieli pitkäksi aikaa.

Keskiviikkona käytiin tokoilemassa salppurin kentällä. Tarkoituksena oli tehdä vain pätkä hidasta seuraamista, kaukkarit, vauhti nouto ja loppuun luoksetulon pysäytys. No toisin kävi. On se ihme, että aina tulee säädettyä ja pieleen menee. Aloitettiin treenilootan kierrolla. Seuraavaksi Arja käskytti seuraamista ja liikkeelle lähtö oli suoraan hitaana seuraamisena. Kävelimme  myös ihmisjoukon lävitse. Tässä oli kaksi uutta asiaa ja liian vaikeaksihan se meni. Seuraaminen oli aivan kamalaa. Otettiin väliin normaalia  seuraamista ja siitä sitten siirryttiin hitaaseen seuraamiseen sekä välteltiin immeisiä, niin avot nyt se toimi. Eli sinänsä hyvä, että tiedämpä taas mitä pitää treenata. Kaukkari ok. Olin ajautunut jotakuinkin toiselle puolelle kenttää ja sain taas kertakaikkisen neron leimauksen. Ajattelin, että samalla kun siirrytään noutokapulan luo niin voin tehdä alo luoksetulon, muuten ihan hyvä, mutta olisin nyt tehnyt se edes niin, että olisin palkannut vauhdissa tai edes auttanut, varsinkin kun tiesin, että sivulle tuloissa on vielä hiomista. Junnaamiseksi meni, yritin lyhyellä matkalla saada hyvää sivulle tuloa, en onnistunut. Onneksi Marko keksi, että ottaisin luoksetulon pitkältä matkalta, niin että seisoisin treenilootan edessä. Tällä kertaa onnistuttiin. Seuraavaksi nouto, joka myöskin meni junnaamiseksi. Tiedä sitten olisko tuo luoksetulon junnaaminen sekoittanut, sillä nyt Alvinen ei millään meinannut tajuta poimia kapulaa mukaansa. Unohdettiin tuo ja keskityttiin kapulan pitämiseen. Loppuun vielä luoksetulon pysäytys, joka suht onnistunut. Ihan liian pitkä treeni ja ihan liikaa epäonnistumisia. Treenien lopuksi tehtiin vielä ryhmä liikkeet. Istuminen ihan ok. Paikallaolon alku meni junnaamiseen ja kaiken lisäksi Alvinen oli piipannut paikalla. Jälkikäteen mietittynä olen tainnut tehdä tuota piilo paikallaoloa vain Hollolan kentällä. Täytyy nyt kiireen vilkkaa käydä tekemässä paikallaoloja myös muissa paikoissa. No onneksi tää oli vaan yksi treeni ja jos ei muuta níin selvisihän taas juttuja mihin kiinnittää huomiota.