Pyysin Ailalta, että otettaisiin Nastolan epävirallisten kisojen ykkösrata uusiksi ja kuinkas ollakkaan hylky olisi tullut taas samassa kohdassa, vaikka välimatkaa oli vähän lyhennetty - ja niin kun mietin sitä sen kohdan ohjausta kotona uusiksi niin taisipa tulla tehtyä ihan sama virhe.

Tällä kertaa uskaltauduin kokeilemaan keppien ohjaamista vastakkaiselta puolelta ja yhden kerran se onnistuikin oikein hyvin, mutta paljon on vielä tekemistä. Käskytyksessä onnistuin varmaan pikkasen paremmin kuin keskiviikkona.

Treenien jälkeen Titu tuli kentälle Motzartin kanssa ja vaihdoimme lajin tokoon. Edille vähän seuraamista, mikä ei tänään kovin kummoista ollut.  Jäävistä liikkeistä seisomista ja maahan menoa. Ongelmallista noutoa tällä kertaa vain metallilla, kun unohdin puisen kapulan Hollolan kentälle perjantaina :(

Voittajan kaukkareita, edelleen maasta seisomaan nousuun saattaa tarvita kaksoiskäskyn. Loppuun vielä ruutua ensin niin, että kävimme Edin kanssa yhdessä viemässä palkan ruuttuun -> ok. Seuraavaksi niin, että kävin ilman koiraa viemässä palkan -> ok. Sitten niin, että Titu vei palkan -> tässä epävarmuutta, meni mutta takse katsellen ja kierrellen. Lopuksi vielä jokusen kerran niin, että palkka vietiin ruutuun yhdessä Edin kanssa -> ok, ei enään epävarmuutta vaan ihan reipasta etenemistä. Ja jottei hauskan pito unohtuisi niin lopuksi bileet uuden lelun kanssa.