Kentällä olikin eilen oikein mukavasti porukkaa. Alvinin kanssa tein lyhyen treenin. Luoksetulon pysäytystä Tiinan mallilla -> pientä edistystä on tapahtunut, kunhan matka pysyy lyhyenä. Kaukkareita, palkkasin heti istumaan noususta ja välillä maahanmenosta. Kiertämistäkin taas kerran kokeiltiin, mutta en vaan yksinkertaisesti osaa tätä opettaa. Noudossa sivulla pysymistä, ensimmäisellä kerralla karkasi, mutta muuten malttoi hyvin. Loppuun vielä namihyppelyä Marian avustuksella 80 cm esteellä, meni niin hyvin, että lisättiin vielä yksi lauta, joka myöskin ylittyi mallikkaasti. Hyvä Alvin!

Alvinen pääsi vielä Katin kanssa harjoittelemaan agilityä. Eilen vuorossa oli puomin alastulolle pysähtyminen. Alkuun Alvin oli vahvasti sitä mieltä, että aivan liian vaarallista EI voi mennä!!!! (puomin alastulo oli nostettu maxi pöydälle) Hetken emmittyään alastulo alkoi sujua jo ihan hyvin kummaltakin puolelta ja vapaanakin Hymy 

Illan päätteeksi tehtiin vielä ryhmäpaikallaolo Alvin, Träp ja Kaapo. Hyvin meni, olin piilossa koko ajan ja aikakin oli himpun päälle 3 minuuttia.