Eilen käytiin ringin treeneissä Alvinin kanssa. Tosi hyvä treeni. Keskityttiin liikkeiden sijaan motivaatioon ja häiriöön. Aivan mahtava fiilis vielä jälkikäteenkin. Kiitos ja kumarrus jeesistä kaikille

Sunnuntaina käytiin Tiinan kanssa treenaamassa Salppurin kentällä. Ruutua, joka ok. Luoksetulon pysäytyksiä, jotka on edistyneet omasta mielestä hurjasti. Liikkeestä istumista, josta Tiina naksutteli. Seuraamista, joka oli aivan kauheeta. Tässä on tullut takapakkia ja paljon. Loppuun vielä kaukkareita, pakka yhdestä vaihdosta. Tämäkin on mennyt huonommaksi. Alvinen tekee kyllä, mutta ottaa häiriötä liikkurista. Treenien jälkeen Alvin pääsi lenkille Dotin ja Nodin kanssa

Perjantaina Emppuli kastroitiin. Hyvin on sydänkäpynen leikkauksesta toipunut. Täytyy nyt vaan toivoa, ettei haava pääse tulehtumaan.

Ollaan me tässä välissä muitakin treenejä tehty, mutta enään ei oikein muisti riitä niitä ylös kirjaamaan. Ainakin yhtenä maanataina oli ringin kisanomaiset treeni. Niistäkään en enään paljoa muista ja kun vielä harmikseni hukkasin kommentitkin niin ei hyvin mene.

Seuraamisessa hutia tuli ainakin kontaktin menetyksistä. Itsestänikään seuraaminen tuntunut yhtään hyvältä, vaan Alvin otti aivan hirveästi häiriötä liikkurista ja yleisöstä. Jäävissä ja luoksetulossa positiivista kommenttia tuli nopeasta reagoinnista. Luoksetulon seisomisen tosin istui, eikä ollut edes ensimmäinen kerta.  Noudosta en muista mitään ja kaukkareissa kuikuili kovasti liikkuria. Hypyssä esteen jälkeinen paikka oli oikein hyvä. Kaiken kaikkiaan oli mukava tehdä taas pitkästä aikaa kisanomainen treeni.