Aloitettiin hitaan seuraamisen harjoittelu. Alkuun oli vaikeuksia yhteisen rytmin löytämisessä, mutta kun löysin hyvän rytmin kävelylle seuraaminenkin alkoi sujua. Täytyy nyt vaan itse muistaa, että hitaan seuraamisen ei tarvitse olla liioitellun hidasta.

Seuraavaksi liikkeestä istumista. Tässä kohtaa poikettiin vähän alkuperäisestä suunnitelmasta. Ennen meidän vuoroa Arja ja Zac tekivät liikkeestä istumisia ja Arjan tekniikka näytti niin hyvältä, että oli ihan pakko kokeilla perässä. Vähän nahkeasti alkoi, varsinkin kun unohdin laittaa lelun piiloon. Sen jäkeen, kun tajusin piilottaa pallon niin homma sujui paljon paremmin, tosin ei ne olleet mitään huippu nopeita istumisia, mutta eiköhän se vauhtikin siitä vielä parane.

Jättöjä niin, että jätin koiran maahan. Matka ei ollut kovin pitkä ehkä 5 m, ja nyt kävelin kääntymättä koko matkan. Useita toistoja, jossa kaikissa pysyi. Ilme on jo paljon parempi, mutta korvat olivat edelleen taaksepäin, aina siihen saakka kunnes ensimmäisen kerran kehuin. Parissa jätössä, pientä haistelua. 

Seuraavaksi treenin kohokohta. Ihan uusi juttu. Kosketusalustan opettelu. Arja ja Tiina opettivat tekniikan ja Mialta sain lainaksi klikkerin. Voi vitsi, en voi uskoa kuinka hyvin tuo toimi. Ei tainnut mennä minuuttiakaan, kun koira jo tajusi mitä haetaan ja tuntui että tämä oli tosi hauskaa koirastakin :)

Loppuun vielä hypyn loppuosan harjoittelua. Jätin koiran seisomaan esteen taakse ja kävelin itse esteen toiselle puolelle. Toistelin seiso sanaa ja kävelin takaisin koiran viereen ja palkkasin. Näitäkin useampi toisto ja hyvin pysyi Alvin poikanen paikallaan, eikä väistänyt viereen tulemista. Hyvä, hyvä oikein mukava olo jäi tästä treenistä.