Ihan jo ahistaa, kun ei pääse treenaamaan. Onneksi lääkärin Alvinille määräämä minimi treeni tauko loppuu ensi maanataina, joten ei kun heti tekemään kevyttä treeniä. Hypyttää ei kuulema saa kuukauteen.

Alvin tosiaan kävi patin poisto leikkauksessa maanataina 23.3 Mäntsälässä. Leikkaus onnistui hyvin ja patti lähetettiin tutkittavasi. Vastauksetkin jo saatiin ja ne kuuluivat jotakuinkin näin; kyseessä oli hyvänlaatuinen pyörösolukasvain (histiosytooma, kuuluu näihin), joka ei lähetä etäpesäkkeitä ja patti vaikuttaa kokonaan poistetulta. Jo aikaisemmin kyselin onko kasvain perinnöllinen ja pitäisikö Alvinin isäksi tulo haaveet haudata, mutta lääkärin mukaan ei ole perinnöllinen. 

Viimeinen treeni ennen leikkausta oli kasvattajan järjestämä koulutuspäivä Hyvinkäällä. Meidän kouluttajana toimi Pia Veikkolainen, jolta saatiin paljon hyviä vinkkejä kotiin vietäväksi, vaikka itse treeneissä ei sitten onnistunut yhtään mikään.

- Ollaan treenattu koko talvi hallissa ja se kyllä näkyi, tuntui että Alvin ei oikein mieltänyt koko paikkaa (jäähallin parkkipaikka), edes treeni paikaksi ja se näkyi keskittymisen totaalisena puuttumisena.

- Seuraamisessa, kukaan ei ole tainnut koskaan kävellä sivulla mukana. Tätä täytyy ehdottomasti treenata, kunhan vaan päästään tästä toipilas jaksosta eroon ja päästään kunnolla treenaamaan.

- Hyviä vinkkejä käännösten harjoitteluun!

- Sivulle tuloja niin, että lelu on toisella puolella näkyvissä. Näissä Alvin vedätti ihan urakalla, ei tahtonut millään tulla sivulle, vaan istui vain lelun edessä. Monen monta toistoa ja palkan ja kehut sai vain ja ainoastaan sivulle tulosta. Väsytys taisteluna se sivulle tulokin rupesi taas sujumaan.

Kiitoksia Pialle treenistä ja kasvattajalle päivän järjestämisestä.