Paikalla olivat Arja ja Mari.

Alvinin kanssa liikkeelle lähtöjä, joissa edelleen pari ensimmäistä askelta huonoja. Itsellä kuitenkin hyvä fiilis näitä treenatessa. Yritin lähteä taas liikkeelle rauhallisemmin.

Sivulle tuloja, jotka tällä kertaa ihan ok. Paikka on pikkasen edessä, mutta siihen sen olen opettanut. Täytyy vaan jatkossa varoa, ettei tule yhtään edemmäs ja vaikka pikkasen yrittää muuttaa sitä taaksepäin.

Jäävien pysymistä, tässä jo vähän vaikeutettiin ja jätin paikka-käskyn pois. Ei näyttänyt olevan vaikutusta.

Markkeria tällä kertaa jäi jo aika mukavasti seisoskelemaan marrerille. Hyvä Alvin, tässä on menty vähän eteenpäin.

Loppuun vielä ryhmä paikalla makaaminen Akin käskyttäessä koirat vuorotellen maahan. Tämä oli vaikea, Alvin lähti 2 kertaa perään. Otettiin liike uudestaan ja onneksi tällä kertaa onnistui.

 

Edille sivulle tuloja. Vauhtia piisasi ja käteen tökkimistä myös. Yritin tehdä myös seuraamisen liikkeelle lähtöjä, mutta näissä pihisi n. 5 ensimmäistä yritystä. Ensimmäisestä onnistumisesta palkka ja siirryttiin seuraamaan seinän vieressä. Seinän vieressä seuraaminen hyvää! Täytyy ottaa nyt kuuri tätä, en enään yritäkkään seurauttaa vähään aikaan ilman seinää.

Liikkeestä istuminen ok. Kaukkareiden m-i vaihdoksia läheltä, ihan ei kaikki onnistuneet, mutta tämä osuus kun saadaan kuntoon niin kaukkarit kokonaisuutena on erittäin hyvät.

Tunnari, aivan mahtavaa tämä onnistui hyvin. Edi malttoi haistella ja toi oman. Markkeria myös Edille. Alkuun palkka kunhan kosketti markkeria ja sitten taas parin toiston jälkeen vaadin, että koskettaa sitä tassulla. Hyvin tarjosi eri vaihtoehtoja.

Loppuun vielä ohjattu. Otettiin vaan oikeata, sillä se on selvästi vaikeampi. Arjalta hyvä vinkki tähän, joten eiköhän me näiden uusien ohjeiden mukaan saada tämäkin onnistumaan.