Tänään olikin tosi kivasti porukkaa paikalla kaikkiaan kaikkiaan 10 koiraa ja 7 ihmistä. Taisi olla ennätysmäärä kävijöitä.

Edille paikalla makuu, jossa käskytys yksitellen. Ei mennyt rontti maahan, kuin toisella käskyllä. Itse paikalla makuu, meni oikeastaan tosi hyvin, varsinkin jos lonkka asentoon vaihtoa ei lasketa. Ruutuun lähetykset sujui myös hyvin, tosin yhdessä käytiin tällä kertaa nami ruutuun laittamassa. Mutta siihen se hyvä osuus sitten loppuikin.

Seuraaminen oli kertakaikkiaan aivan hukassa! Hirveästi väljyyttä, eikä minkäänlaista kontaktia kunhan lontusteli perässä. Kokeiltiin lelun kanssa pelkkiä liikkeelle lähtöjä, jolloin kiekui joka kerta. Aina äännellessä pysähdyin ja kokeiltiin uudelleen, mutta niin kauan kuin oli lelu mukana kiekui. Näitä olkkarissa ja paljon. Loppuun vielä liikkeestä istuminen, joka meni istumisen osalta ok, mutta seuraamis pätkä olikin sitten toinen juttu.

Alvin teki sivuille tuloa ja sivulla oloa. Täytyy harjoitella tätä kotona peilin edessä sillä oma kroppa on aivan vinossa, kun katson katsooko minua vai nami. Arjan vinkistä aletaan harjoitella kotona loivaa askelta vasemmalle. Loppuun vielä luoksetulo Arjan avustuksella.