Aloitin Edin kanssa ruudulla, joka meni ihan ok. Seuraavaksi voisin ottaa pikku hiljaa ruutuun lähetyksiä vaihtelevista kulmista. Seuraamista, siinä kontakti tippuu vähän väliä :( Onneksi kaukkarit ja luoksetulo pysähdyksineen meni oikein kivasti. Loppuun vielä hyppynoutoa ja ikävä kyllä äänen kanssa, mutta palkkasin kuitenkin kun toi reippaasti.

Seuraavaksi pääsivät Alvin ja Kaapo leikkimään. Tälläkertaa kävi nyt niin, että vähän huviteltiin jo ennen hommia. No hyvin se kontakti silti onnistui vaikka vähän ehtivätkin telmiä. Kristiina tuli oikein vartavasten hallille neuvomaan miten päästään tässä tokossa alkuun. Eli kontakti harjoituksilla aloitettiin. Pikku-orava on tässä ihan haka, aivan mahtavaa! Seuraavaksi tehtiin maahan menoa ensin istumisen kautta ja sen jälkeen suoraan seisomisesta. Ja jippii kummatkin onnistui oikein hyvin kiitos Kristiinan hyvien neuvojen, tää ei meinaan kotona ollut ollenkaan helppoa! Täytyy nyt vaan varoa ettei tule opetettua liikettä "jojoksi". Loppuun vielä pari sivulle tuloa, mihin saatiin vinkiksi pienentää käden liikettä ja muistaa ne silitykset :) Koulutustuokion jälkeen vielä Kaapon kanssa leikkiä, että on kiva katsoa kun pennut leikkivät!

Edi pääsi vielä uusinta kierrokselle. Erittäin nopea treeni tähän ei montaa minuuttia kulunut. Pikkupätkä seuraamista, ruutuun lähetys, taas vähän seuraamista, peruutusta, sivuaskeleita ja paikallaan käännöksiä. Liikkeestä istuminen, jota ei ole otettu aikoihin. Kaukkareita ja luoksetuloa pysähdyksin. Hyppynouto ja maasta seisomaan nouseminen oli jäännyt kaukkareiden liikesarjasta tekemättä niin tehtiin vielä se. Itsestä ei tuntunut, että liikkeet olisivat menneet erityisen hyvin, ei tosin tuntunut siltä että olisi mennyt huonostikkaan ( paitsi tuo seruaaminen, joka tuntuu siltä aina), mutta koska saatiin Kristiinalta positiivista kommenttia niin eiköhän se aikas hyvin kuitenkin mennyt :)