Aamusta pakkasin koirat autoon ja lähdin käymään pitkästä aikaa mökillä. Alvinille taisi olla ihan ensimmäinen kerta. No kuten arvata saattaa, kun kaupunkilaiskoira pääsee maalle juoksentelemaan, sitä onkin sitten juostava pysähtymättä niin kauan, kun tassut kantaa.

Mökiltä kotiuduttuamme lähdimmekin Alvinin kanssa melkein heti ringin treeneihin. Suunnitelmakin oli tehty, mutta koska oltiin kummatkin tosi väsyneitä, päätinkin keskittyä jääviin ja paikalla oloihin.

Seuraaminen: Normaali käynnistä pysähdyksiä. Olen opettanut Alvinin liian eteen ja se näkyi, joka pysähdyksessä. Hyvää oli se, että oli kuitenkin suorassa. Nyt vaan yritän korjata namilla paikkaa vähän taaemmaksi ja yritän olla pysähtymättä liian nopeasti.

Paikalla makaaminen: Kaksi paikalla makuu harjoitusta, olivat kestoiltaan ehkä 30 - 40 s ja välimatkaa oli noin 5 - 6 m. Ilme oli tällä kertaa ihan ok.

Jäävien pysymistä: Ihan ok, ei liikkunut yhtään ja oli ihan levollinen. Seisomisessa ja istumisessa en vielä kiertänyt koiraa, mutta makuulla kierto onnistui ok.

Luoksetulo: Arjan käskytyksellä. Muuten ok, mutta vauhti ei ollut kaksinen. Tälle päivälle oli varmaan jo kaikki laukka-askeleet käytetty, joten ei huolta.

Kosketusalusta: Kosketusalustan pienentäminen ei vaikuttanut mihinkään. Tarkoitus oli alkaa, jo opettaa seisahtumista alustalle, mutta mutta.... ohjaaja oli myös aika tavalla väsynyt ja koska palkkauksen ajoitus ja käskyn anto ei oikein lähtenyt toimimaan päätin siirtää tämän harjoituksen huomiselle.

Ryhmässä istuminen ja makaaminen: Pysyi kummatkin ok, mutta kävin useamman kerran palkkaamassa. Vähän oli itsellä liian hätäinen fiilis tässä.