Alkuun pikku pätkä seuraamista, mikä oli  ihan ok. Sivulle tuloja Oilin naksutellessa, olisi voineet mennä paremminkin. Seuraavaksi kaukkareita m-i, hyvistä istumaan nousuista palkkasin heittämällä namin pitkälle koiran taakse. Namilta kutsuin vauhdilla takasin ja liikkeestä käskin maahan, josta taas jatkettiin kaukoja. Maahan menot vauhdista hyviä.

Seuraavaksi oli tarkoitus naksutella kapulan nostamisesta. Tässä tuli, joku jumi päälle. Alvin ei oikein osannut tarjota mitään ja annoin sen miettiä omineen aika pitkään. 

Seuraavaksi ruutua markkerilla. Voi, apua miten tyhmiä juttuja sitä voikaan tehdä. Ruutua ei olla tehty tosi pitkään aikaan ja markkerikin oli musta, joka ei tosiaan yhtään hiekasta erottunut. Lähetin Alvinin kylmiltään ruutuun, eikä se sitä heti löytänyt. Tämän jälkeen ei enään auttanut vaikka helpotin ja kävin näyttämässä ruutia oli vaan tosi epävarman oloinen. Yritin tedä jotain kivaa, mutta en saannut epävarmuutta enään poistettua. Ei siinä muu auttanut kuin keskeyttää treeni. Otin Alvinin vielä hihnassa katsomaan toisten treenausta kentän reunalle. Sen verran se kolinapurkki vaikuttaa, että ei tälläkään kertaa tohtinut katsella muita koiria tai ihmisiä.

Loppuun ryhmä paikallaolo ja istuminen. Tosi vaikeeta teki. Marian vähän komentaessa Alvinin vieressä ollutta Amia, Alvin tuli vauhdilla ja suorinta tietä luokseni. Näin toistui myös puhelimen soidessa. No, ainakaan ei käy härkkimässä vieraita.