Aloitin noudolla, heitin kapulan sanomatta mitään ja annoin koiran rynnätä kapulan perään, kehuin jos Edi toi kapulan ilman kiekumisia.  Tätä toistettiin useita kertoja. Olin käynnyt piilottamassa ruutuun namin, ennen Edin ottamista kentälle ja kokeilin josko osaisi jo mennä ruutuun ilman, että käyn sitä namia sinne viemässä. Tämä oli vielä liian vaikeaa, joten veimme nameja yhdessä ruuttuu. Seuraamista, joka nyt ei kovin ihmeellistä taaskaan ollut :(

Pari suoraa luoksetuloa, jotka meni ihan kivasti. Avoimen kaukkarit vaihteen vuoksi, ihan ok. Liikkeestä maahan menoa, jotenkin on alkanut tuntua, että maahan meno ei ole enään ihan niin nopea kuin vielä vähän aikaa sitten. Liikkeestä seisomista myös pitkästä aikaa, se ainakin tuntui hyvältä -  tarttis olla ne silmät selässä. Metalli nouto onnistui kerrasta.

Loppuun vielä ohjattua noutoa. Yleensä uudet liikkeet on Edi oppinut ihan älyttömän nopeasti, joten kun tämä ei oikein ota sujuakseen minun täytyy tedä jotain väärin. Seuraavaksi yritän niin, että osoitan kapulaan jämäkästi, enkä vaan heilauta kättä vähän sinne päin ja käskyt pitää myös saada selkeästi eroittumaan toisistaan.

Viimeiseksi vielä helppo liikkeestä maahan meno ja vaakun kanssa leikkiä. Olipa pitkä treeni.