Ajattelin tällä kertaa palkata paljon, kun viime aikoina on tullut tehtyä vähän tavallista enemmän noita kisanomaisia treenejä.

Kentällä oli vielä eilisestä nauhat jäljellä. Seuraamisen liikkeelle lähtöjä, josta palkkasin lellulla. Sivulle tuloja, josta palkkana nami. Tällä kertaa kiinnitin huomiota siihen, että ei tökännyt kättä. Viimeiseksi vielä vaikeutena lelu oikeassa kädessä, ihan ei nätisti sivulle tullut -> pieni helpotus ja onnistumisesta palkkaus.

Jäävien pysymistä pitkästä aikaa, näissä ei ollut mitään ihmeellistä. Jääviä liikkeestä, ei hajuakaan kuinka hitaat olivat, mutta ainakin jäi oikeaan asentoon. Makkara-heitto pysähdyksiä, täytyy muistaa pysäyttää käden heilautuksella alakautta näin saatiin jopa pari tosi kivaa pysähdystä.

Noutoa, ilman luovutusta. Vähän vielä jouduin auttamaan, sillä muutoin Alvin olisi karannut kapulan perään. Vauhti kuitenkin hyvä sekä kapulalle että takaisin.

Loppuun vielä luoksetulo ja pari askelta hyvää ja vauhdikasta seuraamista, josta oikein super leikki palkka. Kehänauhat  paukkuivat tullessa aikas paljon, mutta pieni Alvin poikanen ei niitä huomannutkaan. Oikein kiva pikku treeni.