Aloitin paikalla istumisella muiden tehdessä alokasluokan paikalla makuuta. Rivissä oli vain 3 muuta koiraa, joten häiriötä ei paljon ollut. Jäin muiden kanssa riviin ja kävin palkkaamassa välillä. Näin liike onnistui ihan ok.

Omalla vuorolla noutoa ja taas kerran noutoa. Sitkeässä se lähtökiekaisu istuu ja kun joudun estämään kapulalle lähdön niin sitten lähtöön tulee epävarmuutta, eikä Edi välttämättä aina lähde ensimmäisellä käskyllä. Yritän pitää ääneni rauhallisen ystävällisenä, niin etten  ainakaan itse nosta niitä kierroksia. En ilmeisesti osaa mennä tarpeeksi etäälle käskyä antaessani tai kiellot ovat aiheuttaneet pientä painetta, joten muutin vähän harjoitusta. Jätän Edin paikalle istumaan ja tiputan kapulan matkan varrelle ja pyydän tuomaan. Ilmeisesti tälläinen noudon ja luoksetulon yhdistelmä ainakin nyt aluksi hämmentää koiraa sen verran, että ei reppana muista kiekaista lähtiessä :) Taidankin tehdä tätä vähän eri variaatioilla nyt joitain viikkoja.

Voittajan kaukot, ihan hyvät paitsi että liikkeestä ylönousuun tarvittiin kaksoiskäsky. Täytyykin tehdä pari päivää vain tuota maasta ylösnousua, jospa se siitä.

Ruutua ensin, niin että vietiin Edin kanssa yhdessä nappula ruutuun. Näin lähetys onnistui joka kerta ok. Pyysin Ailaa viemään nappulan, mutta se olikin jo liian vaikea.  Lyhensin jo ennestäänkin lyhyttä matkaa ja sen jälkeen onnistui. Tehtiin liikettä vielä pari kertaa Ailan avustamana ja loppuun vielä helpommalla tavalla, eli viemällä yhdessä palkan ruutuu jolloin ruutuun meno on vauhdikkaampi.