Aloitettiin paikalla istumisella, tätä ei oltu tehty kuin kerran aikaisemmin, jolloin onnistui täydellisesti. Täytyypi ottaa seruaavan kerran helpotettuna, lyhyempi aika ja seuraavalla kerralla en menen enään piilloon. Ehkä n. 1-2 minuutin jälkeen Edi valui maahan, jolloin kävin nostamassa sen takaisin istumaan ja painelin takaisin piiloon. Melkein heti Edi oli käynnyt takaisin maahan, joten kävin sen uudestaan nostamassa istumaan ja tällä kertaa jäin kentän laitaan, mutta ei auttanut Edi kävi taas hetken päästä uudestaan maahan, ei kun nostamaan uudestaan ylös ja vähäksi aikaa kentän laidalle. Tämän jälkeen otettiin evl-paikalla makuu, jossa alku ja paikalla makuu osio meni ok, mutta ylös nousussa Edi nousi ylös Reijon antaessa Enyalle käskyä.

Omalla vuorolla aloitin noudolla, johon sisältyi tavanomainen kiekaisu. Tähän saatiin Markolta erittäin hyvä vinkki. Voi vitsi jos tämä onnistuisi ja saisin karsittua tuon kiekaisun. Seuraamista ilman pitkiä suoria, lähinnä pysähdyksiä, täyskäännöksiä, peruutuksia sekä askeleita vasemmalle ja oikealle. Askeleet oikealle ovat vielä alkutekijöissään. Voi mikä tunne! Seuraaminen meni niin hyvin, kuin se vaan voi mennä. Edi oli erittäin keskittynyt, jopa niin keskittynyt että seuraa käsky askelten ja pysähdysten välillä selkeästi häiritsi koiraa, joka kuului pienenä ääntelynä. Markon vinkistä annoin käskyn vain seuraamisliikkeeseen lähtiessäni. Tämän jälkeen ei pihahduksia enään kuulunut eikä seuraamisen intensiivisyys kärsinyt yhtään. Upeeta mahtavaa, ihana että välillä tulee tälläisiäkin pätkiä! Millähän näiden esiintymistiheyttä vaan saisi kasvatettua :)

Seuraavaksi voittajan kaukkareita, muuten ihan ok, muutta maasta seisomaan nousu on vielä vaikea, jouduin antamaan siinä yhden ylimääräisen käskyn. Loppuun vielä suora luoksetulo sekä toiseen suuntaa luoksetulo pysähdyksellä, josta lelupalkka.