Maanataina kävin ennen treenien alkua katsomassa ekaa kertaa BH koetta ja innostuin siitä niin kovasti, että iloittauduin samantien ko kokeeseen. Ei välttämättä ihan järkevä päätös, mutta onhan tässä vielä jokunen viikko aikaa treenata ja ainakin tällä viikolla on ollut kiva treenata ihan uusiakin juttuja.

BH kokeen jälkeen ajelin Hollolan kentälle treenaamaan Tiinan ja Ellan kanssa. Alvinille heti BH tyylinen paikallaolo Ellan treenatessa saman aikaan kentällä - kesto n. 10 minuuttia. Hyvin pysyi, mutta piippasi. Pari kentän päästä päähän seuraamista. Tässä kohtaa meinasi usko loppua sulannut osa oli vain 25 askelta ja silti se tuntui aivan sika pitkältä. Sanoo nimimerkki tykkää seurauttaa koiraansa  vain 0 - 10 askelta kerrallaan.  Pikkasen jääviä, mutta istumisen opetan vasta tokokisan jälkeen. Suora luoksetulo leluun. Lopuksi kierrettiin namilla auttaen Tiinan ja Ellan ympäri useampaan otteeseen. Kivaa oli, vaikka vähän hirvittää se super pitkä seuraaminen.

Keskiviikkona treffattiin jo aamusta Reijan kanssa löytyllä. Alvin aloitti taas BH tyylisellä paikallaololla. Kentällä oli mukavasti häiriötä koko paikallaolon ajan. Sari treenasi keppejä, luoksetuloa sekä paikallaoloa Allun kanssa ja Reija teki kaikkea kivaa Hillan kanssa. Hyvin pysyi koko ajan n. 10 minuuttia, mutta piippasi ajoittain. Tein hihnassa seuraten seuraamiskaavion läpi palkaten tosi usein. Voi että tuntui pitkältä ja sitten vielä pitäisi tehdä sama uusiksi ilman hihnaa. APUVA! Tiistaina harjoiteltiin kotona namin kanssa täyskäännöstä vasemmalle. Ilman namia ei vielä ulkona käännyt hyvin, mutta namin kanssa menee jo ihan kivasti.  Seurautin Alvista useita kertoja Reijan ympäri namilla avustaen, tosi kivasti meni. Loppuun vielä maahan meno ja luoksetulo juttu. Eiköhän tämä tästä :)

Torstaina treenattiin Tiinan kanssa meille ihan uudella kentällä. Häiriöitä oli melkeinpä ruhtinaallisesti, sillä samalla kentällä oli pesäpallo treenit ja jopa vähän yleisöä. Alvin aloitti taas BH tyylisellä paikalla makuulla Tiinan ja Dotin treenatessa vieressä. Aika 9 minuuttia ja olisinko kerran käynnyt palkkaamassa. Paikallaolon jälkeen lähdin seurauttamaan Alvinia hihnassa. Lähdin liikkeeseen jotenkin täysin varmistelematta koiraa ja seuraaminen oli aivan surkeaa. Peli poikki ja parempi valmistautuminen, jolloin seuraaminen huomattavasti parempaa. Pieniä pätkiä seuraamista sekä hitaasti että juosten. Namilla erikseen täyskäännöstä vasempaan, tää taitaa jo kohta sujua kunhan vaan itse liikun tarpeeksi nopeasti. Jääviä, joissa rintamasuunta vino :( Autettuna onneksi ok. Suora luoksetulo pitkältä matkala leluun. Tosi hyvin. Loppuun vielä paljon leikkiä ja riekkumista.

Lauantaina treenattiin renksun hallilla. Toko paikallaoloa. Nyt pysyi hiljaa, mutta ramppasin välillä piilossa ja väillä seisoin rivissä. Olin kuitenkin tyytyväinen, vaikka vähän vielä hirvittää ehtiikö tuo liike valmiiksi ennen kisoja. Omalla vuorolla tehtiin häiriötä ensin sivulla ja sitten maaten. Aivan superit! Mitä isommaksi häiriö tulee sen paremmin skarppaa :) Mun oma pikku koira, ainakin tässä on tapahtunut tosi kivaa edistystä. Jääviä. AVO hyppy pilkottuna, reipas ja kiva. Suoraluoksetulo sivulle. Hyvin. Nouto liikkeenä, vauhti ok, mutta vähän väljä ja vino palautus. Autettuna ok. Kaukkarit käskytettynä, ekasta istumaan noususta super palkka ja paljon leikkiä. Treenien jälkeen Edi ja Alvin pääsivät juoksentelemaan Dotin kanssa hallin pihalle. Mukavaa niillä näytti olevan räntäsateesta huolimatta :)