Eilen treenailtiin Reijan kanssa renkun hallilla. Edi teki voittajan kisanomaisesti kahdessa erässä. Positiivista oli, että enään ei niin kovasti palkkaamattomuus vaivannut. Paljon on toki tekemistä, jotta ykkönen voittajasta saataisiin, mutta yleisesti ottaen olen oikein tyytyväinen ja kunhan tässä talvi treenataan, niin eiköhän se siitä.

Seuraaminen Ediksi oikein hyvää, hidas kävely oli selkeästi se huonoin lenkki eilen. Liikkestä istuminen jäi seisomiseksi tällä kertaa. Luoksetulossa tarvittiin kaksi käskyä pysähtymiseen. Ruutu oikein hyvä. Noudossa karkasi kapulan perään. Hyppynouto hyvä. Kaukkarit suorastaan erinomaiset. Tunnarissa oli oman lisäksi vain kaksi vierasta. Toi oman, mutta hosui kapuloilla.

Alvinille taas pitkä seuraaminen. Kontakti tippuili ja vasemmalle käännöksiin en ollut tyytyväinen. Harjoiteltiin vasemmalle käännöksiä erikseen avulla, jolloin ne onnistui ihan ok. Suora luoksetulo jees, ei pysähdellyt itsekseen. Hyppynouto hyvin. Ekaa kertaa metallinoutoa kodin ulkopuolella, tämäkin hyvin. Kaukot käskytettynä. Reija käskytti Alvinin ja minun välissä, joten nyt onnistuivat hyvin, eikä Alvinen edes tainnut vilkaista Reijaa. Täytyy taas pikkuhiljaa yrittää sitä, että liikkuri on Alvisen takana. Loppuun vielä ruutua,  ensin suoraan ja lopuksi lyhyemmältä matkalta evl-tyylisesti. Hyvin meni ruutuun kummallakin tavalla.

Oikein mukava treeni. Onneksi lähdettiin, vaikka sohva ja telkka meinasivat viedä voiton.