Perjantaina aksattiin Hollolassa. Satu piti hottilaisten aksatreenit. Kati juoksi Alvinin kanssa tälläkertaa. Radan pätkänä oli hyppy-hyppy-putki-hyppy-hyppy yhdistelmä, ihan ei Alvin täysillä mennyt, varsinkin putken sisäänmenolle hidasti. Niinpä harjoitusta muutettiin Alvinen harjoitteli putkea ihan vaan erikseen. Seuraavalla kiekalla tehtiin hyppy-hyppy-suoraputki yhdistelmä. Vauhti oli vähän parempi kuin edellisellä kerralla, mutta ei kuitenkaan vielä hyvä. Kivaa oli taas. Kiitos Sadulle mukavista treeneistä!

Lauantaina ajeltiin Mäntsälään Alvinin kasvattajan luo treenaamaan. Tiina oli valinnut treenipaikaksi rauhallisen koulun kentän, jossa oli vielä valotkin. Alvinen aloitti takapään käytöllä, josta siirryttiin idarin kiertoon. 3. kulma tuotti hankaluuksia, muuten ihan ok. Seuraamista käskytyksellä. Ihan uutena juttuna tuli juosten tehty täyskäännös sekä paikallaan tehty täyskäännös. Kumpaakin pitää treenata ihan erikseen, muuten seuraaminen ihan ok. Nouto liikkeenä ok. Pari ruutuun lähetystä, vauhti olisi voinnut olla paljon parempi. Kaukkarit, jossa Tiina häiriönä takana. Hurjasti Alvinen otti häiriötä, mutta suoritti käskyt kuitenkin ok. Näin jälkikäteen ajateltuna tohon olisi varmaan pitänyt puuttua heti. No, ei tullut puututtua, seuraavalla kerralla sitten. Luoksetulon pysäytystä, joka meille niin niin niin vaikea. Tarkoitus oli, että kun annan Alviselle pysähtymiskäskyn niin Tiina heittää tennispallon Alvisen taakse palkaksi. Muuten ihan hyvä, mutta pieleen meni raasu pieni säikähti Tiinan heittoa ja sai tosiaan jalat alleen ja katteli Tiinaa epäluuloisesti. Otettiin vielä suora luoksetulo, joka jälkeen Tiina leikitti Alvinia vetolelulla ja sillä kauhealla tennispallolla, joka pimeästä hyökkään pienten koirien päälle niiden tehdessä hommia. Treenien jälkeen Alvin pääsi leikkimään Tiinan tyttöjen kanssa.

Sunnuntai aamusta ajeltiin Hollolan kentälle leikkimään sillä kauhealla tennispallolla. Tehtiin täyskäännöksiä pakalla ja juoksusta, tuntuivat hyviltä, mutta kun olin itsekseni niin voin vai arvailla. Tuolin kiertoa ja siitä pysähdystä, josta palkaksi se tennispallo.