Maanataina treenattiin taas perinteisesti HOT:n kentällä. Alkajaisiksi saatiinkin juhlia Zacin upeaa uutta TVA titteliä. Kiitos Arja kahvituksesta ja onnea vielä kerran, kyllä te olette niiiiin mahtava pari! Ja millainen kilpailukirja, siihen ei moni pysty vaikka kuinka haluaisi

Tavoitteena oli, että koiralla on yhtä hyvä fiilis treenien jälkeen kuin kentälle saapuessa. Täytyy nyt tosiaan keskittyä suunnittelemaan treenit niin, etten tapa tuo rekkusen motivaatiota liiallisella junnaamisella ja aina samoilla liikkeillä.

Aloitettiin ryhmä paikalla istumisella, aika ei ollut pitkä, kunhan vain käytiin piilossa. Paikalla makuussa sama juttu, oikein hyvän ja varman oloinen, mutta taaksemenossa siirtyi lonkka-asentoon ja ylös nousi Vuokon käskyttäessä Sigmaa.

Yksilö liikkeet aloitettiin voittajan askelsiirtymillä, vain yksi onnistut suoritus kutakin. Seuraavaksi kiertoleikkiä, joka oli oikein vauhdikasta ja varmaa. Teki jo mieli kokeilla siihen pysähdyksiä, mutta onneksi maltoin mieleni. Lopuksi nouto juttuja, ensin maassa pysymistä niin, että heitin kapulan ja hetken päästä vapautin Alvinin kapulalle. Ihan viimeiseksi kiertoleikki kapula suussa, josta palkaksi patukka lennosta. Aivan mahtava hyvä lyhyt treeni. Arja ja Morris tekivät samaan aikaan kentällä ruutua, mutta mielestäni Alvin ei tainnut heitä huomatakkaan.

Tokoilujen jälkeen Alvin ja Edi pääsivät Katin kanssa aksaamaan. Alvinen paineli ekaa kertaa kokonaista baby puomia. Edistä on tullut ihan mahdoton Katin perään, jos mahdollista se ei enään Katia silmistään päästäisi.

Sunnuntina käytiin Tiinan treenaamassa; Kiertoa, liikkeelle lähtöjä, vauhtinoutoja, jäävien pysymistä sekä paikalla oloa.