Treenailtu kuitenkin on, tosin vaihtelevalla innolla. Lähinnä kotona itsekseen ja tietty tiistaisin collieiden hallivuorolla. Sunnuntaisin ollaan myös käyty treenaamassa hallilla ennen tokoringin treenejä, jos vaan suinkin ollaan ehditty. 

Eilen käytiin treenaamassa hallilla. Edi teki seuraamista, jopa hidaskin onnistui tällä kertaa hyvin. Ruutuun lähetyksiä, epävarmuutta ensimmäisellä kerralla, mutta meni kuitenkin. Seuraavalla lähetyksellä varasti, annoin mennä, mutta lähetin uudelleen tyhjään ruutuun. Kristiinan vinkeillä otettiin vielä pari lähetystä, jotka meni suht hyvin. Alvin tosin huusi häkissä niin kovaa, etten meinannut edes omia ajatuksia kuulla, saati sitten, että Edi olisi kuullut pitikö ruudussa seisoa vai mennä maahan. Seuraavaksi luoksetulo koko liikkeenä, pysähdykset hyviä, mutta yhden välin tuli ravia. Taidan taas olla laiska treenaaja, kun en ajatellut tähän puuttua. Uskon että paranee itsestään, kun matka pitenee ja pohja paranee :) Lopuksi vielä vähän seuraamista. Ensikerralla täytyy muistaa treenata liikkeestä istumista, mitenhän se jokakerta unohtuu.

Alvin harjoitteli jo ennen Ediä yhden tuokion. Harjoiteltiin sivulle tuloa, sivulla oloa, himppasen seraamista ja maahan menoja. Ihan kivasti meni kaikki. Edin treenin jälkeen, Kristiina halusi vielä nähdä miten ollaan edistytty, joten Alvin pääsi treenaamaan vielä uudenkin tovin. Raukka vaan taisi olla jo aika sippi. Tehtiin samat jutut kuin viimeksi, tosin seuraamis pätkät olivat paljon paljon pidempiä kuin, mitä koskaan ollaan kotona tehty.  Ei mennyt niin hyvin kuin ensimmäisellä kerralla,  mutta ei se mitään saatiin taas hyvä vinkkejä pakkauksen suhteen.