Voi vitsi, vuoden ensimmäinen treeni ja heti treenisuunnitelma tekemättä. Olis ollut aika hyvä uudenvuoden lupaus tehdä joka treeniin se kirjallinen suunnitelma.

Alvin

Jääviä: Liikkeestä pysähdyksiä. Vähän jäi maahanmeno vajaaksi aluksi ja seisomisen pysähtymiseen tarkennettiin vähän tekniikkaa, mutta kaiken kaikkiaan ihan ok. Tosin pitää ottaa harkintaan pitäisikö näitäkin treenata vaan yhtä liikettä kerrallaan, eikä tehdä aina kaikkia sekaisin.

Jättöjen häiriötä: Ideana oli saada Alvin kestämään niitä pään nöykäytyksiä ja valmis sanoja sivulla istumisessa. Valmis sanat kesti tosi hyvin nyökäytyksillä ja ilman. Vaikeutettiin vähän, Marko pyysi antamaan istu-käskyn ja arvatenkin Alvin meni joka kerta maahan. Loppuun tosin saatiin tässäkin onnistumisia.

Luoksetulo: Ok.

Kontaktialusta: Seisomista markkerilla. Alvin oli alkuun aivan pihalla, juoksenteli akselilla Arja-Marko-markkeri ja minä. Pitäis vissiin nyt keskittyä opettamaan se liikkeestä seiso käsky kunnolla niin se voisi auttaa tässäkin.

Nouto: Uuden tyyppistä pidä harjoitusta, tää oli taas tosi kivaa.

Edi

Edi oli taas tosi topakalla päällä. Paljon tuli virheitä, mutta asenne ratkaisee. Kiva treenata sitä, kun se on täysillä mukana. Voi kun vaan löytäsi sen nappulan millä saisi sen aina mukaan. Tällä hetkellä se valitettavasti on niin että Edi ihan itse päättää koska sen sopii tehdä hommia ja koska ei.

Seuraaminen: Vauhdikasta, mutta kaikkea muuta kuin tarkkaa ja hyvällä tekniikalla tehtyä. Askeleet ja peruuttaminen parasta.

Jäävät: Jääviä suoralla yksi jäävä meni ekalla kerralla pieleen oisko ollut istumisessa jäi seisomaan, muuten ok.

Kaukokäskyt: Läheltä m-i vaihtoa, joka on se vaikein. Välillä nousi huonolla tekniikalla ylös. Positiivista oli, että Arjan lämmitellessä Edin selän takana Edillä ei edes korvat heilahtaneet niin keskittynyt se oli odottamaan seuraavaa käskyä. Kokeiltiin myös "palkata"  naksulla.

Luoksetulo: Liikkeenomaisesti. Seisominen oli hyvä, mutta jätti maahanmenon tekemättä. Otettiin tuo viimeinen pätkä uusiksi ja muutenkin pitäisi välttää aina koko liikkeenä treenaamista.

Ohjattu: Vaikeutettiin taas vähän. Merkille kutsumisen jälkeen siiryn takaisin aloitus viivalle ja annan sieltä noutokäskyn.