Ihan viimeiseen saakka mietin kannattaako meidän osallistua ollenkaan. Pirjo Aaltosen sairastuttua tuomariksi vaihtui Päivi Eerola, jonka arvosteluita kyllä kovasti arvostan, mutta vähän pelkäsin miten Alvisen mahtaa käydä. Jännitin vielä tavanomaista enemmän, sillä koiranetistä huomasin, että Päivi oli ollut aika tiukka Alvisen pentu sisarille (2 x H ja 1 x T), jotka kuitenkin ovat muuten pärjänneet näyttelyissäkin hyvin.

Ei muuta kuin koira kehään. Ja hyvinhän se meni! EH tuli ja tosi kivalla arvostelulla, kai se vaan on uskottava, että Alvin on muutenkin kaunis, kuin vaan omissa silmissäni :) Käyttäytyminen näyttelyissä sen sijaan voisi olla paljon parempaa. Kehässä oli taas sellainen meteli että. No jos sen pillin on siellä suussa joskun oltava, niin huutakoon näyttelyissä, kunhan ei vaa tuo sitä tokoon. Kiitoksia Alvinin esittämisestä kasvattaja-Tiinalle sekä Onnin omistajalle. Tässä vielä arvostelu;

AVO EH

Vankka, pitkälinjainen uros. Erittäin selvä sukupuolileima. Hyvin kulmautunut etuosa. Hyvä lapojen sijainti. Sopiva olkavarren pituus. Hyvä ylälinja. Pään kiila on leveä ja syvä. Reilu korvien koko. Sopiva raajaluusto. Tasapainoinen liikunta. Melko hyvä karvanlaatu. Esiintyy edukseen.