1.2 Renksussa

Mukava nopea treeni sekä Edille että Alvinille. Alvinille paljon paikalla makuu treeniä. Rotikka Odi oli myös hallissa, mutta kumpikaan koira ei kovasti häiriötä Odista ottanut. Hyvä, hyvä!

26.1 Ringin kisatreeni Hollolassa

Luoksepäästävyys erittäin hyvä! Paikalla makaaminen erittäin huono! Jäi hyvin, mutta vastakkaisesta nurkasta kuului, jokin ehkä tuulen aiheuttama puhahdus niin Alvin sai jalat alleen ja kippitti luokseni vauhdilla. Ei kun treeniä lisää!

Seuraamiset hyvät, muistin tällä kertaa itse keskittyä ja olla rento. Jommassa kummassa seuraamisessa jäi jokunen perusasento tekemättä, mutta muuten ok. 

Liikkeestä maahan ok. Luoksetulon ensimmäinen yritys epäonnistui. Oli jätön jälkeen jäännyt haistelemaan omaa peppuaan ja ajatus pienellä katkesi, joten ei kun perään. Poikkeuksellisesti tehtiin tämä uusiksi. Nyt pysyi hyvin ja tuli  kivalla vauhdilla, mutta loppu asento jäi tekemättä, sillä Alvin loikkasi sivulletulon sijasta syliini. Liikkeestä seisominen, annoin pienen käsi avun, mutta muuten ok.

Hyppy esteessä oli yksi lauta enemmän kuin mitä ollaan treeneissä otettu. Yritin puhua tuota ylimääräistä lauttaa pois, mutta Maria oli onneksi tiukkana. Hyvin Alvin hyppäsi vähän korkeammankin esteen ja kaksoiskäskyllä pysähtyi myös ihan ok esteen taakse ja sain vietyä liikkeen loppuun.

Tulihan niitä epäonnistumisiakin, mutta fiilis oli taas kerran aivan mahtava. Erityisen ilahtunut olin siitä, että Alvin hakeutui oma aloitteisesti sivulleni, ennen seuraavan liikkeen alkua ja muutenkin vire pysyi hyvänä koko treenin ajan ilman palkkausta. Treeni kavereiltakin tuli kehuja, että eteenpäin on menty.

 

25.1 Renksussa

Juhlittiin ennen treenejä Flun mahtavaa sijoitusta maajoukkueen karsinta kisoissa. Upeeta, mutta kyllä se tekeminen mahtavalta treeneissäkin näyttää!

Alvinille ensin liikkeelle lähtöjä ja sitten paikalla makuu. Liikkeestä seisomista ja taas paikalla makuu. Hypyn takana seisomista ja vielä kerran paikalla makuu. Viimeisessä paikalla makuussa Reija käveli meidän välistä kerran edes takaisin ja Alvin otti jonkin verran häiriötä tästä, mutta pysyi kuitenkin hyvin. 

24.1 Renksussa

Mukana kummatkin pojat. Olimme hallilla Marin kanssa kahden, joten aikaa jäi treenata kaikkia koira oikein mukavasti.

Edin kanssa keskityttiin seinän vieressä seuraamiseen, kun sitä on tuolla renksussa niin helppo tehdä. Alvin kanssa keskityttiin sivulle tuloihin ja paikalla makaamiseen.

23.1. Hollolan hallilla

Paikalla Aija, Arja ja Tiina. Tehokas ja mukava treeni kummallekkin pojalle. Treenin parhaat palat olivat Alvinin ruutu, joka meni kivasti sekä Edin "pelleily" markkerin kanssa. Hallin lattialla oli, jos jonkinmoista kamaa esim. ruutu tötsä, milli pieni karkkipaperin palanen, agility putkien tuki kanisterita ja tietysti se markkeri. Aloittaessa Edi, mielestäni huomioi markkerin, mutta jotenkin se vaan päätyili tarjoamaan kaikkia muita löytämiään juttuja. Illan paras tarjous oli, markkeri suuhun ja tiukka tuijotus ohjaajaan, josko tästä sais - ei saannut. Mitä tekee Edi? Päättely kykyisenä koirana sylkäisee markkerin suustaan ja salamana tassu markkerille. Hassu koira. Kyllä jäi hyvä mieli näistä treeneistä.