Treenattu kuitenkin ollaan, vaikka päivitykset tulee jälkijunassa.

Maanantaina 5.1 ringin kisatreeni

Oli niin älyttömän kylmä, ettei kukaan voinnut muistiinpanoja tehdä. Tuomiot siis jaettiin tällä kertaa vain suullisina Silmänisku

Seuraamiset: Näihin olin itse tyytyväinen. Muistin kiinnittää huomiota aika moneen juttuun (en himmannut edes käännöksissä, kävelin suoraan ja reipasta tahtia, en rynninyt käännöksistä ulos, juoksusta-käyntiin siirryttäessä en tehnyt töksähtävää siirtymistä ja jopa täyskäännös ja liike seis komennon jälkeen en pysähtynyt niille sijoilleni kuten yleensä). Unohtui vaan liikkeelle lähtöt, jokat oli tosi huonot, ihan joka liikkeessä, harppasin vaan matkaan ja viis siitä ehtiikö tai lähteekö koira ylipäätään mukaan.

Kommentteja:

- liikkeelle lähdöt huonoja, jää käännöksissä, remmi huonosti häiritsi koiraa, paikka ja kontakti hyviä.

Liikkeestä maahan meno: Ei onnistunut, jäi seisomaan. Kävin korjaamassa. Hyvin pysyi maassa, vaikka jättömatka oli paljon pidempi kuin mitä treeneissä yleensä olen ottanut.

Luoksetulo: Hyvin pysyi. Itse mokasin taas kerran... multa meinasi taas usko loppua kesken. Odottelin ja odottelin liikkurin matka riittää käskyä ja mitä enemmän odottelin sitä hitaammin kävelin. Säikähdin myös kesken liikkeen metalliovien avautumista, kun Alvin niistä lauantaina selvästi häiriötä otti. Tällä kertaa minä säikähdin enemmän kuin koira, joka ei siitä paljonkaan häiriötä ottanut. Itse liike siis meni koiran osalta ihan ok.

Kommentteja:

 - hidastit kävelyä, ens kerralla avataan ovet ja käskytetään sinut pihalle asti, siirrät oman epävarmuutesi koiraan  

Liikkeestä seisominen:  Ei mennyt tääkään ihan putkeen, sain koiran mukaani vasta kolmannella yrittämällä. En tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa. Ollaan tehty viime aikoina paljon jättöjen treenaamista häiriöllä ja ilman. Mä luulen, että tais pikku raasu mennä vähän sekaisin ja ajatteli että tän täytyy olla taas näitä juttuja ja nyt mua ei kyllä jymäytetä mä tiedän että mun vaan täytyy tässä nyt malttaa istua...  Liikkeelle päästyämme itse liike meni pienellä käsiavustuksella ihan ok.

Hyppy: Tähän olin oikein tyytyväinen. Pysähtyi esteen toiselle puollelle ja kehumalla seisomisesta sain vietyä liikkeen loppuun asti ihan ok.

Yleiskommenttina vielä saattiin tehtäväksi treenata liikkeelle lähtöjä ja sivulle tuloja, mä vieläkin ohjaan koiran sivulle käsi liikkeellä ja tuijottamalla.

Kaiken kaikkiaan jäi tosi mukava fiilis näistä harkoista. Mulla vaan oma keskittyminen herpaantui tuon liikkeestä maahan menon mennessä pieleen. 

Sunnuntaina 4.1 ringin treeni renksussa

Seuraaminen: Tällä kertaa käännöksiä, askelia ja liikkeestä pysähdyksiä.

Paikalla makuu: Oli levollisen ja rauhallisen oloinen ja pysyi hyvin. Kesti, jopa sen että ihmisä poistui hallista. Hyvä Alvin!

Jäävien pysymistä: Tällä kertaa vain seisomista. Oli oikein hyvän oloinen ja sain hyvin kierrettyä koiran ympäri.

Liikkeestä pysähtymistä: Lihapullilla ja leluilla. Yksi oikein hyvä pysähtyminen saatiin, muut oli aika huonoja. Saatiin myös Arjalta uusi harjoittelu vinkki, kahdella lelulla pysäyttäminen. Pitää vaan muistaa ettei aina pysäytäkkään, vaan antaa välillä juosta suoraan leluun.

Hyppy: Yksi lauta normaalia enemmän ja näkyi heti vauhdissa. Alvin lähti liikkeelle niin hitaasti joka hyppyyn, että ensin arvelin ettei tuo aijo hypätä ollenkaan. Hyppäsi kuitenkin.

Ryhmä paikalla makuu ja istuminen: Alkuun vielä luoksepäästävyys. Tosi hyvät makaaminen ja istuminen tällä kertaa. Hyvä, hyvä Alvin!

Pakkastreeniä lauantaina p-haun hallilla

Oli aivan järkyn kylmä. En voi vieläkään käsittää kuinka me saatiin Katin kanssa kulumaan yli 2 tuntia.

Alvin teki kaikkea vähän. Mieleen jäi oikeastaan vain ovista häiriön ottaminen.

Edille idarin ympäri seuraamista ja loppuun Katin käskytyksessä liikkeenä. Meni hyvin sekä seuraaminen että liike. Kaukkari ok. Liikkeestä istuminen ok. Tunnari ekalla lähetyksellä toi väärän ja vauhtia oli liikaa, toisella toi oman. Ohjattua jäätiinkin sitten tahkoamaan. Oikea ei meinannut millään nousta vaan aina haki vasemman. Välillä tuli sellanen fiilis, että huvikseen haki vasemman, sillä helpotin liikettä joka kerta ja hyvä etten jo itse seisonut sen oikean kapulan vieressä jonne sitä ohjasin.....  Tapeeksi kun tahkottiin niin onnistui tämäkin ja palkaksi annoin hakea vielä sen vasemman. Ei olisi varmaan näin jälkikäteen ajatellen pitänyt.