Sunnuntai aamuna ajeltiin Längelmäelle Aktiivicollieiden järjestämään koulutukseen, jossa kouluttajana toimi Markus Kuusela.

Päivän tavoitteena oli saada vinkkejä leikittämiseen ja toisalta nähdä miten Alvin reagoi uuteen paikkaan ja vieraaseen treeniseuraan.

Ihan kivasti meni, en huomannut mitään eroa Alvinin käyttäytymisessä samalla tavalla se teki hommia kuin tutussakin hallissa. Näin olin vähän etukäteen arvellutkin, mutta eihän sitä kokeilematta voi tietää. Leikittämiseen saatiin vinkiksi nostaa lelua ylemmäs ja toisalta tuoda sitä enemmän "iholle". Koitettiin myös sitä, että lelu sidotaan remmiin. Remmiin sidottiin "metrinen" motivaatiopatukka, joka oli aivan liikaa pikku Alvinille Nauru  Ei sellasella pedolla arvannut leikkiä. Ideana tuo kuitenkin oli niin hyvä, että täytyy kokeilla tätä kuitenkin kotona vähän vähemmän pelottavalla lelulla.

Seuraamistakin tehtiin vähän, tästä kommentit oli, että kannattaa palkata välillä kesken liikkeen. Olen vähän urautunut siihen, että yleensä palkkaan istumisesta/käännöksistä tai sitten liikkeen lopussa. Kaiken kaikkiaan seuraamisesta saatiin ihan positiivista palautetta kouluttajalta. Liikkeestä seisomista tehtiin myös Markuksen klikatessa hyvästä pysähdyksestä.

Toisessa pätkässä, en oikein itse enään keskittynyt. Tehtiin vähän sitä sun tätä, lähinnä täyskäännöstä vasemmalla, jossa ohjaajan jalat meni taas kerran sekaisin.

Tosi kiva päivä, oli mukava nähdä myös muiden collieiden tekemistä Hymy