Lauantaina aloitettiin seuraamisella, pysähdykset ja askeleet ihan ok. Suorat pätkät taas ihan kauheita! Kouluttaja Kirsin kommenti suorista oli, että Edi ei tajua niiden olevan liikettä ollenkaan vaan se vaan hengailee mukana ja odottaa koska liike alkaa (pysähdykset, käännökset ja askeleet). Saimme tähän hyvän vinkin! Seuraavaksi vuorossa olikin toinen murheen aihe nouto. Tähänkin saimme hyviä neuvoja, niiden noudattaminen tosin onkin jo paljon vaikeampaa, sillä sopivan vireen odottaminen ei minulta kovin helposti onnistu, edelleen olen tosi huono koiran lukija :( Tämän jälkeen oli vuorossa pari paikalla makuuta, jotka meni ok, siitäkin huolimatta että maa oli märkä ja useita koiria käytiin välillä palkkaamassa. Ruoka tauon jälkeen otimme vielä ruutua ja kaukkareita.

Sunnuntaina aloitettiin luoksetulolla. Otin ensin avoimen luokan luoksetulon. Pysähdys olisi voinnut olla nopeampi, joten toistimme liikkeen joitain kertoja niin, että samalla kuin annoin käskyn niin heitin myös vinkulelun. Lopuksi vielä yksi pysähdys maahan menoon, tämä meni oikein hyvin :) Seuraavaksi pari paikalla makuuta, nämä meni taas ihan ok, vaikka samaan aikaan satoi vähän vettä. Ruoka tauon jälkeen aloitimme tunnarilla. Tunnaria en olekkaan ottanut hallikauden jälkeen kertaakaan ja jännitti aivan vietävästi. Ensimmäisellä lähetyksellä Edi lähti heilastelmaan :( Lähetin uudestaan kapuloille, jolloin toi oman. Lisäsimme vielä yhden vieraan kapulan, eli nyt oli 4 vierasta ja oma, tämä meni ihan ok. Kävin välissä tekemässä itsekseni pari avoimen luokan hyppyä, jotka muuten ihan ok, kunhan muistan olla siirtämättä kättäni pois Edin tieltä sen palatessa sivulle. Loppuun vielä liikkeestä seisomista ja istumista. Istuminen on vielä aivan alkutekijöissään, mutta tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Kaiken kaikkiaan mukava ja onnistunut leiri. Meille oli vähän rankkaan, kun aloitimme noilla meille kaikkein vaikeimilla liikkeillä, joita jouduttiin junnaamaan ennen kuin saatiin onnistuneita suorituksia. Tästä johtuen Edi oli aika hämmennyksissä oikeastaan koko lauantaina, mutta onneksi sunnuntaina tuli jo vähän reippaampia suorituksia :)