Sunnuntainen ringin treeni.

Sivulle tulo: Nami palkalla Alvin tuli aika hitaasti sivulle, paikka tosin oli aika hyvä. Vaihdoin palkkauksen naksuun ja sivulle tulot nopeutuivat.

Seuraaminen: Ajattelin taas välillä tehdä Alvinille takapään käyttöharjoituksen. Tarkoituksena oli seurauttaa isolla ympyrällä "pohkeen väistöä", mutta toisin kävi. Alvin ei kertakaikkiaan tajunnut mitä olisi pitänyt tehdä. Parin epäonnistuneen yrityksen jälkeen Marko käski minun seurauttaa Alvinia suoralla edestakaisin. Markon mielestä Alvin käytti takapäätään ihan ok, joten ei jatkettu tätä juttua sen enempää.

Kaukkarit: m-i siirymisiä oli tarkoitus tehdä pallo palkalla, mutta en vaan vielä ollut ehtinyt ostaa sopivia palloja. Otettiin vähän vähemmän kiinnostavalla lelulla, ja olivat kyllä tosi hitaat. Nousee kuitenkin oikealla tekniikalla. Ei kun lisää harjoituksia. 

Liikkeestä seisominen: Tähänkin olisi tarvittu niitä uusia palloja !?! No tehtiin, kanan palasilla. Kaksi ensimmäistä pysätymistä oli aivan mahtavia. Alvin yksinkertaisesti löi jarrut päälle ja liukui eteenpäin. Olis pitänyt lopettaa siihen, sillä kyllähän niitä huonojakin pysäyksiä saatiin, kun vaan jaksettiin tarpeeksi kauan yrittää Nolostunut

Kosketusalusta: Tarkoitus oli vaihteeksi palkata vain markkerille menemisestä ja keskittyä siihen pysymiseen, joku toinen kerta. No, nyt kävikin niin, että Alvin ehkä n. 80 % jäikin markkerille odottelemaan palkaksi lentävää kanapalaa, jotka ei sitten millään meinanneet löytyä suht saman väriseltä betonilattialta. Heräsi kysymys, että onkohan tuolla pienellä koiruudella ollenkaan hajuaistia?

Liikkeestä maahan meno: Leikistä. Ei olleet kovin vauhdikkaita ja melkein koko juttu menikin leikkimiseen. No hyvä se on välillä leikkiä kunnolla. Leikin varjolla tehtiin vielä useampi lelun irroitus harjoitus.