Viime viikolla treenattiin vähän turhankin ahkerasti AVO-luokan liikkeitä maanantaina, keskiviikkona, torstaina ja perjantaina. Huonoja treenejä kaikki muut paitsi maanantain treeni. En tiedä minkä, mutta jonkin hajun Alvin nappasi ilmasta, eikä enään sen jälkeen pystynyt työskentelemään noina muina päivinä. En jäännyt liikkeitä hirveästi junnaamaan, mutta ihmetyttää vähän tollanen jumi.

Tämän viikon maanataina oltiin ringin treenissä. Oili katsoi meidän perään. Ihan niin huonoa tekeminen ei se sentään ollut kuin edellisen viikon jumit, muttei paljon parempaakaan. Hinkattiin jäävistä seisomista ja taas luoksetulon seisomista, mikä on meille niin vaikea arhh...

Pallon heitto selän takaa palkaksi toimi parhaiten. Pitäisi vielä päättä käsky sana Nolostunut Miten tämäkin voi olla niin vaikeeta, kai sitä nyt pitäis pystyä olemaan johdonmukainen, mutta ei... pitäis varmaan keksiä joku ihan erilainen, kun nyt tulee käytettyä sekaisin SEISO, SEIS ja STOP komentoja Nolostunut Tehtiin myös tosi kiva luoksetulo harjoitus, lisää näitä. Oilin ohjeistus jatkoa ajatellen oli, paljon enemmän vaihtelua ja yllätystä treeneihin - mielikuvitusta peliin.

Keskiviikkona käytiin HOT:n treeneissä. Leikittiin paljon ja ainakin yritin ottaa sitä mielikuvitusta mukaan. Taisin jopa onnistua sillä Alvin oli oikein iloisella päällä koko treenin ajan. Seuraamista idarin ympäri, painoi jonkin verran seuratessa ja miltein edisti en meinannut päästä kääntymään kulmissa. Leikkiä ja pikku pätkä hidasta seuraamista, palkkasin Lauran kehoituksesta. Jäävistä seisomista pallopalkalla, jokunen hyvä pysähtyminen joukossa. Hetki tahkottiin luoksetulon seisomista, jossa ei tainnut tulla yhtään hyvää suoritusta. Loppuun luoksetulo leikkiä.  Oman vuoron jälkeen tehtiin vielä piilo paikallaolo, josta meni aivan superisti. Hyvä Alvin!

Kati teki treenien jäkeen Edin kanssa agilityä. Olipa vaikea rata, mutta hienosti sujui Hymy Mahtavasti meni myös kepit tällä kertaa. Kati on kyllä aikamoinen taituri ja Empulla oli taas kerran niiiiiin kivaa.