Voi apua, miten oli vaikeeta. Näitä pitää treenata ja paljon lisää!!!! Nyt epäonnistui ihan jokainen kohta ja oikeesti :( Alvin meni maahan ja nousi istumaan muiden käskystä, pujottelu seuraaminen ei ollut seuraamista ollenkaan ja Dotin pujoitellessa meitä Alvin lähti Dotin perään, ryhmän läpi tehdyssä luoksetulossa stoppasi ihan itse jo parin askeleen päästä :( No tästä ei tie voi olla kuin ylöspäin.

Tunnariin olen suht tyytyväinen, haisteli ensin omaa, mutta ihan ei usko riittänyt  vaan kävi vielä tarkistamassa muutkin kapulat ennen oman tuomista. Ruutua avustettuna niin, että Tiina piti Alvinista kiinni ja itse menin taas kutsumaan ja palkkaamaan ruutuun. Tuli suoraan ja hyvällä vauhdilla, tämän jälkeen pari lähetystä lähempää, jotka myös ok. Liikkeestä istuminen ok. Luoksetulon stoppi ok. Metallinouto muuten hyvä, mutta vähän nostossa otti häiriötä Oilista ja Markosta, jotka virittelivät uuden idarin merkkejä kentälle. Loppuun vielä kaukojen m-s siirtymää läheltä, suht hyvä nousut, mutta kun pyysinkin jokusen toiston jälkeen maasta istumaan, niin ei ollutkaan pahus kuulolla vaan nousi edelleen seisomaan.

Treenien lopuksi vielä lyhyt paikalla istuminen ja 4 minuutin paikallaolo. Istumisessa ainakin lopuksi haisteli. Paikalla makuun pysyi, mutta oli piippaillut. Ärsyttävää tuo piippaaminen!!!!!