Lauantaina treenattiin collieiden vuorolla renksussa. Ei ollut tauko tehnyt ollenkaan hyvää. Seuraaminen ok, mutta kaikki muu tökki enemmän tai vähemmän. Vaikeinta Alvinille oli liikkeestä maahanmeno, joka oli aivan tykkänään unohtunut. Empulle nopea kiva treeni. Seuraaminen hyvää, mutta kovasti katselee apuja tunnarissa. Treenien jälkeen pojat pääsivät juoksemaan ihanan Dotin kanssa.

Sunnuntaina treenattiin myös renksussa. Emppuli pääsi myös tottelemaan, mutta ei mitään mielikuvaa miten meni tai mitä tehtiin. Alvinilla taas seuruu suht hyvää ja tasamaa nouto puu kapulalla tosi hyvä, mutta metallilla luovutus ei meinannut sitten millään onnistua. Väännettiin ja väännettiin. Lopuksi käytiin ihan pienellä jäähylläkin, jonka jälkeen onneksi saatiin metallikin onnistumaan.

Maanataina treenattiin pitkästä aikaa Hollolan hallilla. Aivan mahtava treeni. Minusta Alvinin asenne ei ole ollut tauon jälkeen ihan niin hyvä kuin ennen. Ihan kuin se olisi itse ruvennut valkkaamaan mitkä liikket on kivoja ja mitkä ei. Pakkanen tosiaan aika tehokkaasti sotki normaalin treeni rutiinin ja viime viikolla Alvisella kävi tyttöystävä, joten kai sekin on voinnut vähän liikaa itsetuntoa nostaa. Tiedä häntä, mutta jotenkin se vaan oli saatava tuollainen käytös poikki ihan alkuunsa. Ajattelin, että nyt en rupea sitä paapomaan vaan tehdään taas kisanomainen ja vielä häiriöiden kera. Tulipa hyvä mieli kun huomasin, että kun vaan itse en piittaa häiriöistä ei se koirakaan niitä huomaa, ei edes lumien valumista. Mahtavaa!!! Nouto ja kaukot tuottivat ongelmia. Niitä aika huolella väännettiinkin, mutta silti päällimmäiseksi tunteeksi jäi tosi hyvä mieli. Kiitos Oili ja Tiina!