Perjantaina HOT:n kentällä Marian, Katin, Arjan ja Aijan kanssa. Alvin jatkoi AVO-luokan liikkeiden treenaamista.

Alkuun paikallaolo rivissä Alvin, Gini ja Kaapo. Piilossa ehkä n. 2 min. Hyvin meni. Omalla vuorolla ensin hypyn loppuosaa. Kaukkareita, olis voinnut mennä pikkasen paremmin, mutta eiköhän näiden kanssa ihan aikataulussa olla. Noudon luovutusta, ihan pientä etenemistä oli tapahtunut. Perjanataina viimein sain ostettua kaksi samanlaista narupalloa. Ihan ei vielä idea pysähdyksiin selvinnyt, mutta kyllä se siitä. Kovasti Alvin tykkäsi pallojen perässä juosta.

Edi pääsi myös tekemään jotain, mutta meteli oli taas ihan hirveä niin päädyinkin vaan leikkimään ja Emppu sai jäädä kentänlaidalle jutustelua kuuntelemaan.

Sunnuntaina treenailtiin Katin kanssa HOT:n kentällä. Paikallaolo ja AVO-liikkeet myös yllättäen työnalla. Paikallaoloja tehtiin pariinkin otteeseen sekä näkyvillä että piilossa. Itse paikallaolot ok, mutta pari kertaa Alvin meni vasta toisella käskyllä maahan.

Omalla vuorolla noudon luovutusta, näitä tehtiin myös lauantai iltana kotona. Nyt alkaa jo näkymään, että ollaan jo aika lähellä sitä, että Alvin hokaa sen mistä niitä nameja oikein saa Hymy Väliin ALO-luokan hyppy. Jäävien pysymistä, makuu ok, mutta seisomisessa epävarmuutta. Liikkeestä pysähdystä palloilla, paremmin kuin makupaloilla, mutta vielä on paljon tekemistä näissä. Loppuun pari tunnarikapulan etsimistä nurtsilta. 

Toko juttujen jälkeen Kati urheili vielä sekä Edin että Alvinin kanssa agility-hallin puolella. Putket taitaa olla se Alvinin juttu, viis niistä muista esteistä.