Olipa kuuma päivä!

Ja taas kerran olipa niin lähellä, mutta niin kaukana....

Paikalla makuussa olimme rivin ensimmäinen. Odottessamme, että kaikki saapuvat omille paikoilleen ne vaikeudet sitten alkoivat :(  Edi rupesi katselemaan viereistä koiraa ja oli muutekin levoton, enkä millään saannut sitä oikein kontaktiin. Niinpä, nollillehan tuo meni! Oli kuulemma heti noussut nuuskuttamaan jotain hajua ja hetken nuuskuteltuaan päätti sitten hitaasti käpötellä piilolle päin.

Tämä oli jo toinen pieleen mennyt paikalla makuu! Harjoituksissa Edi on jotakuinkin pommin varma paikalla makaaja, sitä on treenattu jo puolitoista vuotta ainakin kerran viikossa porukalla  ja vain yhden kerran on treeneissä lähtenyt ja silloinkin niin, että koiralla oli vielä kierrokset pällä, sillä olin sen juuri palkannut omasta treenistä riekuttamalla lelulla, jonka jälkeen päätettiinkin ottaa vielä porukalla paikalla makuu.

Muuta erilaista en keksi, kuin että treeneissä kaikki tulee omia aikojaan riviin ja liikkeeseen päästään nopeammin. Jos nuo alku valmistelut menee pitkiksi niin keskittyminen herpaantuu. Tässä näyttää meillä nyt olevan paljon parannettavaa! Ja eikun treeniä lisää!!!

Muuten loppu koe meni oikein hyvin. Pari mokaa, mutta mitäs pienistä. Kaikkein parasta oli se, että ensimmäistä kertaa Ediä ei tuntunut tippaakaan häiritsevän se ettei palkaa tullut liikkeiden välissä vaan se oli koko ajan kuulolla ja teki liikkeet oikein reippaasti hirvittävästä helteestä huolimatta :)

Seuraaminen iha ok katsekontakti välillä tippui mutta muuten ok, mulla taas kädet jotenkin oudosti (8). Maahanmeno, ok (10). Luoksetulo, ok (10). Seisominen, ok (10). Nouto, lähtökiekaisu ja Edi taisi ottaa kapulan huolimattomasti suuhun kun se liikkeelle lähtiessä tipahti (8). Kauko-ohjaus, aivan upea! Matka oli todella pitkä lähempänä 10 kuin 5 metriä, liikkeen ohjaaja piti myös todella pitkät välit liikkeiden vaihtojen välillä, yhdessä vaihdossa laskin 7 sekunttia, näistä huolimatta Edi teki reippaat täsmälliset vaihdot (10). Hyppy, no voi vitsi taas oma moka, mulla vartalo nytkähtää hyppy käskyä antaessa (9). Ollaan treenattu viime aikoina hyppynoutoa 8-9 laudalla ja jotenkin oma jännitys, joka on vielä osoittautunut ihan turhaksi on tuonnut selkäytimeen tuon kumman vauhdinanto nytkähdyksen.

Kokonaisvaikutus (9) ja yhteensä 159 pistettä ;o)

Kiitos Jenni kuvista!

683063.jpg

683071.jpg

683068.jpg