Torstaina käytiin (n. 3 tuntia) treenaamassa tokoa ja agilityä HOT:n kentällä (tai siis Kati treenasi agiliyä, minä vaan istuin ja katselin).

Aloitettiin paikallaoloilla. Ensimmäinen kestoltaan n. 40 s ja piilolle matkaa ehkä 25 m, toinen selvästi lyhyempi ehkä n. 15 s. Tosi hyvin meni kummatkin, Alvin oli oikein tarkkaavaisen ja mutta silti rennon oloinen.

Oma vuoro aloitettiin hypyllä. Jätin Alvinin esteen taakse istumaan ja kutusuin sivulle. Näitä useampi toisto hyvin. Tästä rohkastuneena lähetin hypylle ja pyysin istumaan, ei onnistunut seisoi, kun ainahan siellä on seisottu. Tokalla käskyllä meni maahan. Ei kun uudestaan, mutta nyt helpotettuna. Vaikeeta! En jäännyt tätä hinkkaamaan, kun luultavasti kuitenkin joudutaan piirinmestiksissä osallistumaan vielä alokasluokkaan.

Kaukkareita i-m kaukaa ja vielä vähän kauempaa pelkällä äänellä ok. Nopeutettuja i-m siirtymisä läheltä. Nämä myös suht ok. Täytyy vaan muistaa välillä tehdä myös koko satsi läheltä.

Pysäytyksiä liikkeestä. Nää on vähän tahmeita, pari suht hyvää oli joukossa, mutta suurimmaksi osaksi saisivat olla terävämpiä. Täytyy tämän päivän treeneihin käydä ostamassa ne 2 samanlaista narupalloa.

Noutoa. Hyvällä vauhdilla hakee ja palauttaa kapulan, mutta sylkäisee, kun ei tuota luovutusta vielä pahemmin olla otettu. Vähän toivoin, että josko tämän olisi saannut ilmaiseksi ja pelkkä sivulle-käsky olisi toiminut. Ei saatu ilmaiseksi. Alvin tulee hyvin kutsuttaessa sivulle, mutta sylkäisee kapulan ennen sitä. Yritin vielä Katin neuvomaan nami-esillä/nami-piiloon metodia, mutta ainakaan ekalla kerralla ei vielä toiminut. Pitää yrittää tänään uudestaan ja niin että en ensin heittele kapulaa.

Toko treenien jälkeen alkoikin sitten Katin agility-harkat. Edi pääsi hommiin. Tällä kertaa olikin työnalla kepit. Parhaiten näytti menevän, kun Kati hidasti vähän vauhtia ja antoi kepit-käskyn vain kerran.

Alvin pääsi myös lopuksi Katin kanssa rallattelemaan putkea. Näyttipä Alvinilla olevan hauskaa! Hallin puolella oli ihan pakko kokeilla meniskö Alvin A:n? Pari kertaa jouduin namilla houkuttelemaan (Alvin oli vapaana, joten ei saannut tukea hihnasta), mutta sen jälkeen kuin rohkaistui ei enään epäröinnyt. Olipa kivat treenit.