Kisanomainen treeni, kentällä paljon porukkaa ja kahdessa kehässä toimintaa.

Aloitettiin luoksepäästävyydellä ja paikallaololla. Kehään pääsyä odotellessa oli vielä aivan mahtava fiilis. Alvin keskittyi hyvin sivulla istumiseen eikä yhtään katsellut muita. Luoksepäästävyyden testasi Reija. Tämä meni hyvin, yhtään ei liikkunut. Paikallaolossa varmistelin ja jätin vähän isomman välin seuraavaan koiraan ja jäin aika lähelle (ehkä n. 4 - 5 m) Paikallaolossa oli aikas monta joukke sm:n osallistuvaa koirakkoa, joten en halunnut riskeerata, että Alvin olisi lähtenyt häsläämään.

Yksilöliikkeet tehtiinkin me sitten ensin putkeen. Tässä kävi itsellä parikin mokaa. Lieneekö syynä sitten ollut se, että porukkaa oli paljon niin iski jännitys päälle.

Seuraamiset oli kamalat. Otettiin ne alusta ja olivat vielä karmeemmat (tällä kertaa ei lähtenyt edes liikkeelle kuin toisella käskyllä). Itse liikkeissä ei virheitä tullut, mutta tekeminen ei ollut yhtään innostunutta. Voi, miten harmitti!

Muiden tehtyä alokasluokan loppuun otin Alvinin vielä kentälle leikkimään. Otin leikin seassa myös pari seuraamispätkää, jotka oli ihan ok.